Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #793 üzenetére
HI!
belegondoltam ,de enm eze gyuttem ide, hanem mert a hete megnesztem az gclf2 arat aszittem leforulok a szekrol: 17.5k atja eggg:- (
udv
neduddki
mod: tudom hogy eltedben nem hallotal meg jegyzokonyvrul, de a mero tipusak akkor is beereszokolhatnad me en nem latom...
amugy nalma meg: bof sajna nem votl idom masra, de ~29.?w fole egyszer sem maszott a voltcaft 3000 szerint xp kozben -
balkoger
tag
válasz
Nagyon jók az eredményeid, ebből is látszik, hogy az egymagos atom kevesebbet fogyaszt. Nekem nem sikerült ilyen eredményeket elérni, de kikapcsolt állapotban lévő fogyasztás kicsit fura, mert nekem a 300w-os codegen táp is 3,5w-ot fogyasztott kikapcsolt állapotban.
A másik amit tényleg nem kötekedésképpen írnék a hozzászólásodra, hogy a múltkor néztem meg az ELMŰ-s számlámat és a kwh-hoz tartozó ár az egy nagy átvágás, mert nyugodtan megszorozhatod 2x .Ugyanis az én fogyasztásomhoz pont ugyanannyi járulék társul összegben!!!!!!!!!!!!
Vagyis nézd meg ezeket a tételeket:
- Szénipari támogatás (mert hogy ne szénnel üzemeljen az erőmű???)
- Elosztói veszteség (ezt is én fizetem szegényeknek)
- Kapcsolói díj (mint a telefontársaságnál)
- Kedv. árú vill. energia támogatás (ez vicc)
Nálunk ugyan nem 42 forint, hanem 35, de ez felháborító volt, lehet hogy leszkennelem, ha megtalálom!!!! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
hm király kis lap és köszi az eredményeket,így elég megnyugtató!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest