Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balkoger

tag

Sziasztok!
    Egy kicsit el voltam mással foglalva és nem olvastam a topicot, de a bios-szal variáltam egy kicsit. Sikerült megtalálnom a korábbi biosokat [itt] és letöltöttem a 099-es eredetit iso-ban. Na persze nem akart felmenni, de recovery módban igen. Ha kiírod a cd-re az iso fájlt abban benne van a recovery-hez szükséges ".bio" kiterjesztésű fájl is. Na ez pont elég is, kikapcsolod a gépet, kihúzod a tápkábelt a konnektorból és leveszed a bios jumpert. Vissza tápkábel, elindít, no para nem lesz kép, tök sötét minden, persze a cd a cd-rom-ba berakva. A cd/dvd meghajtódon, ha van lámpa látod, hogy villog, kb 2 perc múlva elalszik feljön a képernyő, megmutatja, hogy mi sikerült neki megvárod, majd kiírja, hogy kapcsold ki. Kikapcsolás után tápkábel kihúz, jumper visszarak (1-2 pin) aztán táp vissza és beindít.
    Nekem sikerült így és megint tökéletesen mennek az 1080p-s filmek 70%-os cpu terheltséggel. Ha valaki más biost is ki akar próbálni a fenti linken még fel van sorolva egy pár, mindenesetre én mindegyiket letöltöttem!!

Új hozzászólás Aktív témák