- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #541 üzenetére
Akkor az lesz.
Hát jah az nvidia nem lesz olcsó, meg a dobozba nem fér bele szerintem vinyó.
Ezekkel a gyárilag összerakott cuccokkal az a gondom, hogy nekem csak a lap, ház kell. Vinyó, ram, tv-tuner, (táp), usb-s wifi már van, minek fizessek érte.
Privátban tudnál a dell gépről dobni egy linket? Kiváncsi vagyok rá.Más: az előlapi hangcsatlakozón nem tudja valaki melyek a mikrofon lábai? A matricán port1l/r ill port2l/r van csak írva. Ami még érdekel, hogyha 5.1es hangfalszet van rákötve a gépre attól még használható-e a mikrofon bemenet, hiszen az 5.1 miatt hátlapi mikrofont valamelyik hangfal megszólaltatására használja. (tv-tuner hangját kábelen kell rákötni a hangkari egyik bemenetére)
Peo1942: másik tuner progit probálj ki, hátha az segít! (én windvr-t ajánlom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest