- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #283 üzenetére
Volt itt nalam egy 4930K, az RIVBE alaplappal... Leggel 4400MHz korul ment(nem akartam szetfeszelni, amig nem veszem meg), de a vegen nem vettem meg, pedig csak potom £100 -at kellett volna rafizetnem, memoriakkal. Egyszeruen sokkal gyengebb volt.... 5820K legalabb eros c to c, de az meg ezek szerint meg a 4300MHz-t sem nagyon tudja.
Szoval hagytam a fenebe, es szerintem ezt is hagyom. Pedig anyagilag megerte volna... Ahogy nezem, nem nagyon keresik a 6 magos cuccokat.
Erdekes ez az OC is. Anno mikor kijott a 980X, OC-ban utotte a jobb 4 magos megoldasokat is, veszettul mentek. Kar, hogy nem sikerult atmenteni a kov. genre.(bar volt 3930K-m, ami tudta a 4.7GHz-t 24/7, csak ugye az c to c mar messze van a Hasweltol...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest