- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #283 üzenetére
Volt itt nalam egy 4930K, az RIVBE alaplappal... Leggel 4400MHz korul ment(nem akartam szetfeszelni, amig nem veszem meg), de a vegen nem vettem meg, pedig csak potom £100 -at kellett volna rafizetnem, memoriakkal. Egyszeruen sokkal gyengebb volt.... 5820K legalabb eros c to c, de az meg ezek szerint meg a 4300MHz-t sem nagyon tudja.
Szoval hagytam a fenebe, es szerintem ezt is hagyom. Pedig anyagilag megerte volna... Ahogy nezem, nem nagyon keresik a 6 magos cuccokat.
Erdekes ez az OC is. Anno mikor kijott a 980X, OC-ban utotte a jobb 4 magos megoldasokat is, veszettul mentek. Kar, hogy nem sikerult atmenteni a kov. genre.(bar volt 3930K-m, ami tudta a 4.7GHz-t 24/7, csak ugye az c to c mar messze van a Hasweltol...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest