Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na most meg én írtam el, igen 6C12T. Az IPC valamennyit javult (keveset), a fogyasztás csökkent, turbo kicsit magasabb, de alapjába véve a két CPU viszonylag kis eltérés van közöttük (6% a 10400F javára).
Az egyik a Broadwell teteje, a másik a CometLake közepe. Azért csak van a kettő között kereken 4 év.
Viszont a te CPU-d sokkal-sokkal ritkább ezért szerintem lassabban fog csökkenni az értéke mint a szószerint népproci 10400F-nek.
A 11400-as a te procidhoz képest 10%, a 10400-hoz képest csal 4%. Ott tényleg inkább a PCI4 és ilyenek amik új dolgok.De hát így van ez rendjén, szép lassan mindig fejlődik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest