- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este az adatlapomon részletezett X99-es gépem hirtelen leállt, mintha áramszünet lenne. Utána hiába próbáltam bekapcsolni, nem sikerült. Az előbb kipróbáltam egy másik táppal, amiről tudom, hogy működőképes, de sajnos azzal sem indult. Az alaplapon két LED világít, amikor a tápegység be van dugva a kobnektorba és a hátlapi kapcsolót is bekapcsolom. Ez a két LED az alaplapi bekapcsoló- és újraindítógombé.
A gépben alapból használt tápom teljesen passzív, ezért induláskor és leálláskor hallat egy kapcsoló hangot. Azt most is hallom, amikor megpróbálom elindítani a gépet. Saját magam még annyit tudok tenni, hogy ezt a tápegységet kipróbálom egy másik gépben, de sajnos az alaplapot nem tudom másik processzorral megnézni, hogy működik-e és másik LGA 2011-3-as alaplapom sincs elfekvőben.
Van valakinek valami ötlete, javaslata? Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- Horgász topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Energiaital topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest