- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
És akkor az adatlapomon lévő konfig már egy hónapja hibátlanul üzemel, ebben már volt egy masszív 24 órás verseny is, akadály nélkül vette. OC továbbra sincs, csak az XMP megy. Hőfokok gyönyörűek, ja és a régi AMD gépemhez képest kb. akkora a különbség, mintha egy trabantból beültem volna egy GT3 Mercibe
Már csak az 1070-re gyűjtögetek, és akkor végre meglesz a Full HD kompromisszum és minden egyéb nélkül. Mielőtt megkérded miért ahhoz 1070, akkor mondom, hogy a későbbiekben tervezem a 21:9 x 3 db monitor üzemeltetését, mert szimulátorhoz nem bírom az Oculust. Próbáltam, 4 percig elviseltem, aztán 4 napig szédültem
Pedig nyilván jobb lett volna. Elnézést, elég az offból.
Mégegyszer megköszönném a Tisztelt Fórumtársak iránymutatását a vásárlás előtt, nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. És az oldalbordám is, meglepetésemre
Hamarosan tesztelem majd videókészítésre és streamelésre is.
Na csak még egy off: streamre OBS (esetleg más?), de videókészítésre esetleg valami nem fizetős/warez lenne? Movie Maker pl? Tudom nem ide tartozik, de köztetek vannak profik, esetleg hamarabb célba ér a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a Monument Valley (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest