- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
És akkor az adatlapomon lévő konfig már egy hónapja hibátlanul üzemel, ebben már volt egy masszív 24 órás verseny is, akadály nélkül vette. OC továbbra sincs, csak az XMP megy. Hőfokok gyönyörűek, ja és a régi AMD gépemhez képest kb. akkora a különbség, mintha egy trabantból beültem volna egy GT3 Mercibe
Már csak az 1070-re gyűjtögetek, és akkor végre meglesz a Full HD kompromisszum és minden egyéb nélkül. Mielőtt megkérded miért ahhoz 1070, akkor mondom, hogy a későbbiekben tervezem a 21:9 x 3 db monitor üzemeltetését, mert szimulátorhoz nem bírom az Oculust. Próbáltam, 4 percig elviseltem, aztán 4 napig szédültem
Pedig nyilván jobb lett volna. Elnézést, elég az offból.
Mégegyszer megköszönném a Tisztelt Fórumtársak iránymutatását a vásárlás előtt, nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. És az oldalbordám is, meglepetésemre
Hamarosan tesztelem majd videókészítésre és streamelésre is.
Na csak még egy off: streamre OBS (esetleg más?), de videókészítésre esetleg valami nem fizetős/warez lenne? Movie Maker pl? Tudom nem ide tartozik, de köztetek vannak profik, esetleg hamarabb célba ér a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest