- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az, hogy egy CPU-t egy adott TDP osztályba sorolnak be, nem véletlen. Egy E5-2699 v3 is "belefér" a 145W-ba, pedig ott 18*2.8GHz-en pörög a CPU. 50.4GHz áll szemben a 20.4GHz-cel. Ez több, mint a duplája, mégis belefér alacsonyabb TDP keretben. Nekem senki ne mondja, hogy ez normálisan van kitalálva. Nyilván a feszültség mértéke egy olyan tényező, amit nem ismerük. És az is egyértelmű, hogy fogyasztás szempontjából ez sokkal többet jelent, mint a sebesség. Egyébként egy 4 magos CPU-ról van szó, tehát a feszültségnek kell annyira magasnak lennie. Ráadásul egy léghűtésnek is meg kell vele birkoznia. Egyébként meg abban a szektorban, ahol a Xeon-ok dolgoznak, ott pont nem a sebesség a lényeg, hanem a szálak száma. Oké, azt is megértem, hogy ez csak egy "bemutató" darab. Biztos vagyok benne, hogy alig fognak eladni ebből a modellből. Egyébként még azt is meg merném kockáztatni, hogy a gamer csoport sokkal inkább értékeli majd, mint a server szektor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest