- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#35434496 #2181 üzenetére
Neeeeem.... Irtam nekik, hogy quad ch-ban hasznalva is tudjak e a gyari specifikaciokat. Visszairtak, hogy utana jarnak. Most jott az uzi, hogy elvileg minden problema nelkul tudni fogjak.
Ha nem, akkor 14 napom lesz visszakuldeni, es csak a hetvegi postakoltseget, meg a visszapostat bukom vele. Ugyan ilyen G.Skill kit pont a duplajaba kerult volna, szoval tojok bele.Vagy ha kell valakinek a veteli aron, akkor viheti. 8Pack 4GHz fole tolta oket Z170-ben.
QVL-ben persze hire-hamva sincs meg csak hasonlo ramnak sem. Sot, szerintem egy Samsung IC-s sem szerepel a QVL listan.
woros: Csunya is lenne, ha a memoria OC-tol pukkanna el.... Uncore -t mar nyuztam, azt kibirta. 4600-ig jutottam, igaz csak +300 SA -val. Ha ezek megjonnek, akkor majd megnezem +350-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest