- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#35434496 #2181 üzenetére
Neeeeem.... Irtam nekik, hogy quad ch-ban hasznalva is tudjak e a gyari specifikaciokat. Visszairtak, hogy utana jarnak. Most jott az uzi, hogy elvileg minden problema nelkul tudni fogjak.
Ha nem, akkor 14 napom lesz visszakuldeni, es csak a hetvegi postakoltseget, meg a visszapostat bukom vele. Ugyan ilyen G.Skill kit pont a duplajaba kerult volna, szoval tojok bele.Vagy ha kell valakinek a veteli aron, akkor viheti. 8Pack 4GHz fole tolta oket Z170-ben.
QVL-ben persze hire-hamva sincs meg csak hasonlo ramnak sem. Sot, szerintem egy Samsung IC-s sem szerepel a QVL listan.
woros: Csunya is lenne, ha a memoria OC-tol pukkanna el.... Uncore -t mar nyuztam, azt kibirta. 4600-ig jutottam, igaz csak +300 SA -val. Ha ezek megjonnek, akkor majd megnezem +350-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest