Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Zen az CPU tudom ,debil azért nem vagyok.
390-390X nem érdeke annyit úgysem fogok soha VGa-ra költeni mint amennyibe kerülnek majd.Igazából a 380X érdekel mennyire lesz 290X átnevezés ha szinte full ugyanaz lesz akkor nem lesz VGA-m egy jó darabig. Mert 970-et nem akarok az sok helyen kevés ahogy a teszteken nézem a 980/ 390/390X atom drága és nekem nem érnek ennyit.
-
SRII
őstag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Szia!
Nem látunk előre mit hoz az intel, de szerintem sokáig marad az a jó bevált i7 4 mag +ht megoldás, előreláthatóan a külföldi hírekkel egybevéve még a skylake is 4 mag lesz, hogy után mi várható senki meg nem jósolja, de szerintem idei évben debütáló 8 magos 2011 nagyon azt sejteti ,hogy 2 éven belül 6 magosra váltanak az 11.. foglalatba is! vagy is ez lenne a kiszámítható ezen tények alapján.
De az átlag felhasználónak (amint írtad) ahogy a játékok és átlag felhasználást megtekintjük egy i7 véleményem szerint mindenre elég lesz évekig! Sőt a minden évben frissített i5 is elég minden igényre! -
Gróf...
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
! De a 80k az csak álom egy ideig...
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)