Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dareius

tag

válasz korcsi #1316 üzenetére

Bocsi saját hülye konyhanyelvemen fogalmaztam. (multithreading ra gondoltam). Nem tudom mi van ma velem :)

Engem most a technológiai különbség érdekel és nem az ár teljesítmény mutató a jövőre nézve. Sokan szeretik a köztudatban használni az ár teljesítmény mutatót hangoztatni pedig abból több fajta létezik a közéletben csak a pillanatnyi ár érték mutatót használják egyszerű gyors, de nem reprezentatív („mit kapok most a pénzemért”) ez nem részletezném tovább és nem is fogom.

Szóval ami igazán érdekel mekkora előrelépés valójában Ryzen technológiailag egy Core i7-5820K-hoz képest vagy egy újabb 8 magos Intelhez képest. És hogy milyen irányba fejlődik tovább a ezen eszközök piaca tényleg több program végre normálisan használja a többszálúságot stb.

Nem vagyok informatikus így a szoftverhez hülye vagyok rendesen. Hardvert szoktam építeni másoknak nálam ez olyan mint másnak a gépkocsi építés, így ebben sem vagyok igazán otthon. valószínű ez a gyermekorom legójának felnőtt változata habár ki tudja szerintem a Legó már költségesebb. :DD

Új hozzászólás Aktív témák