- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hash99
senior tag
válasz
syler123 #1096 üzenetére
Yes, enter 1.175 into the Adaptive Turbo Boost field. The VCORE will be at default VID throughout the entire range of stock multipliers. Once the multiplier goes above stock the voltage will equal the value set in the Adaptive Turbo Boost field. You will still need to check stability though. If you want to uses AIDA initially to test for stability when done use something like the Intel Extreme Tuning Utility CPU stress test while still in manual mode. It does not use AVX instructions. If it does not show any stability issues make a note of the loaded VCORE value. Then when you switch to Adaptive rerun it and adjust the VCORE you have entered in the Adaptive Turbo Boost field so that the loaded VCORE value matches what you had when in manual mode. Or whatever value is needed for stability.
Tehát csak a turbo boost részhez Írd be a maximumot amit a proci kaphat. Amúgy a haswellben is van egy beépített feszültség szabályzó amit érdemes kikapcsolni a lap Írja is ha rámész a mezőre hogy oc-nél ajánlott lekapcsolni.
-
syler123
veterán
válasz
synthattik #1095 üzenetére
-
syler123
veterán
Olyan van hogy offset Voltage, ezt 0 és 1V között lehet állítani. A második sor pedig a Turbo Core voltage. Itt 2V-ig lehet állítani. Ennek a kettőnek az összegét számolja alatta. Total adaptive Voltage. Gondolom Offset-nek kellene adnom 0,7V-ot a Turbóra meg 0,34-et. Így a Total Adaptive Voltage lenne 1,04. Gondolom én, de ebben nem vagyok biztos.
Nem sürgős nekem, inkább biztosra megyek, nem kockáztatok, annyit nem ér az egész, most egy jó darabig nem lesz lehetőségem gépet venni
-
hash99
senior tag
válasz
syler123 #1092 üzenetére
Szét van szedve a gép várja az új vizes blokkot... Ha jól emlékszem semmi bonyorult nincs benne. Adaptive-re állítod és alatta megadod mekkora legyen a maximum fesz. Nyomsz egy entert és mentés. Ennyi.
Asszem minimumot nem tudsz megadni csak maximumot de azt is csak terhelésnél kapja meg amúgy leveszi.
-
hash99
senior tag
válasz
syler123 #1089 üzenetére
Nekem is gryphon-om van. Adaptive-ba Írd be maximum mennyi feszt kaphat terhelésnél a proci. Én így használom 4,6ghz-en. Terhelésnél megkapja a feszt amúgy meg visszaveszi. Pár helyen írták, hogy veszélyes az adaptive mert bizonyos stressz tesztek több feszt kérnek és meg is kapják hiába állítottad be a Max értéket. Nos nálam ez egy tesztnél sem fordult elő.
-
syler123
veterán
válasz
synthattik #1086 üzenetére
Manual-ban állítottál be fix értéket? Mert akkor tutira nem veszi vissza. Egy képet nem tennél fel uefi-ben erről a részről? Nagyon jó lenne, ha nekem is vissza venné. De auto értékre nem rakhatom, mert akkor nagyon sok feszt kap terhelten, már már lángol olyankor a proci terhelve. Mondom 1,240V. De ilyenkor 800mhz-en leveszi 0,7V-ra.
Ilyen nekem fix fesszel, az órajelet visszaveszi, a feszültséget nem.
-
kristof123
őstag
válasz
synthattik #1086 üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz
syler123 #1084 üzenetére
A te lapod is vissza veszi egyébként szntem nekem is gryphon lapom van, és én is fix feszt.adtam meg a bios vagyis uefi-ben,de a régebbi cpu-z,meg aida nem képes mutatni,hogy visszavette a feszt,de ami a gryphon-hoz van, cpu-z vagy az a ai suite progi simán mutatja,hogy idle visszaveszi a feszt.
A sima cpu-z fixet mutat,de a laphoz fejlesztett,mutatja,hogy visszaveszi. -
Ombi5
őstag
Ha olvasnad is amit irok,akkor lathatnad, hogy irtam, hogy 5 ghz-en par orat ment meg az elejen, azaz azota 1.x ghz-re vette vissza magat es filmet neztem rajta 1 evben max 20 orat. Szoval se a tap,se a vga,se semmi nem volt agyonterhelve SOHA....
Mellesleg fogyasztasmerot meg amikor tuningoltam azaz probalgattam ratettem,es kozel se volt 400W-nak se...u.i: Latom mar olvasdtad irasaom! :-) Az csak annyit jelent, hogy annyit tudott,de sose hasznaltam annyin... :-(
-
syler123
veterán
válasz
MiklosSaS #1077 üzenetére
Neked hogy veheti vissza Tuning mellett? Nem fix feszültséget állítottál be? Engem is nagyon érdekelne ez az adaptív mód, hogy valahogyan be tudnám lőni, mondjuk hogy 0,7 V és 1,04V között állítaná magát. Asus Gryphon lapon nem hiszem, hogy nem lehet megoldani. Egy Amd Brazos lapon gyerekjáték, meg lehet adni P0, P1, P2 értékére a feszültséget és azokat állíthatjuk.
Amikor a 4670k-t auto feszültségen hagyom, akkor ez az eszetlen lap 1,240V-ot is ad neki Turbó órajelnél, ami már komolyan mondom vicc. Kénytelen voltam fix 1,04V-ot adni a procinak, mert autómatán megfőzné saját magát, és még csak nem is tuningoltam.
-
MM
őstag
Ez nem a tápos topic, de:
Ennek a tápnak két 22A ága van, összesen 480W körül terhelhető.
A 2700K@5Ghz azért erős tuning, gondolom VCore is jól ki volt centizve, valószínűleg nyalta a 200W-ot PEAK fogyasztásban.
Ahogy a GTX 680 a 200-220W-ot - ha nincs húzva, de ha igen, volt az több is. Tehát igencsak maxon járathattad a tápot ha olyan alkalmazás ment (pl játék...), ahol CPU és VGA is ki volt hajtva.
Ez egy jó minőségű, de erős közepes táp. Ha már 1,5-2 éves elmúlt, én elgondolkodnék a cseréjén.
Egy 4770K+lap+hozzá illő VGA 200K-t súrolja, megérdemelne egy felső kategóriás, 600W vagy fölötti tápot. Ilyet ha nem kell moduláris, meg csicsa, akkor 20K körül be lehet szerezni, pl XFX, Seasonic.Szerk:
Na megint feleslegesen gépeltem, közben beírod, hogy alapon ment... AKKOR MIÉRT VAN AZ ALÁÍRÁSODNÁL AZ 5Ghz ????? -
MiklosSaS
nagyúr
Rejtely megoldva. A cpu-z nem mutatja ki hogy idle-ben a feszt is visszaveszi...de az aida igen. Tehat, visszaveszi nalam is. Most 4.4 GHz megy 1.22 V-al. Idle meg 0.8 GHz - 0.765 V-al
-
-
MM
őstag
-
bandi0000
nagyúr
ahogy írtam, ha nem kell a 8 szál, és elég 4 akkor 4670k, 4,4-4,5 Ghz kihozható belőle és a 10% gyorsaság miatt(azonos őrajelen) sacc per kb annyit érne, ha nem többet mint a 2700k-d 5 Ghz-re húzva, persze leszámítva azt hogy gyorsabb a 2700k ott ahol kihasználja a program a 8 szálat
Szerk:
Láttam hogy HT-szál is kellene, akkor 4770k, a hűtőd valszeg jó lenne hozzá
Flight simulator X? gépigény szerint 2006-os játék, azóta adtak újabb részt vagy valamit?
-
Ombi5
őstag
Mint irtam se az ALAPLAP,se a CPU nem elte tul. Mivel nem lehet kapni 27010K nagykernel igy kizart, h szarabbat vegyek,csak jobbra cserelnem es ujabb tipusra. Ezert kernem a segitsegeteket...
Konkretan en Flight Simulator X-el jatszok,ha jatszok majd... Oda minel tobb MHZ es + HT szal se art... Igy segitsetek kerlek a dontesben.. MEg ugye azt se tudom,hogy a hutom jo e S1150-hez?!
-
MM
őstag
válasz
bandi0000 #1067 üzenetére
Amit írsz, azonos órajelre igaz szerintem.
Itt pedig 4,2-4,5Ghz vs 5Ghz-ről beszélünk, tehát ez a ~10% előny már el is tűnt...Ha az új utasításkészletekre rákapnak a tisztelt fejlesztők, akkor azért nő majd a különbség várhatóan, kérdés, hogy tényleg rákapnak-e...
Viszont az 5Ghz azért elég komoly tuning, és csak nagyon stabil tápellátású lap/táp fog kibírni 3-4 évet, ebből a szempontból Haswell biztosabb választás - drágábban. 2 évet viszont azért egy "normál" lapi is kibír, és 30K "befektetéssel" 2 év múlva 2 generációval későbbi platformra lehet váltani.
De ezeket nem nekem kell figyelembe venni! (szerencsére)
-
MM
őstag
válasz
bandi0000 #1064 üzenetére
Ebben szerintem teljesen igazad van, ha nem használja ki a 8 szálat, árában cserélhető a CPU 4670K-ra.
De ha kihasználja, akkor 30K vs 70K a felhasználandó pénz egység, és szerintem sebességben nem lesz különbség.
Még egy tényező, hogy 4770K 4,1-4,2Ghz körül viszont kényelmesebben, és hűvösebben elmegy majd, mind 2700K 5Ghz-en.
Szerk: bocs az 5 percért, de most már mindegy
-
MM
őstag
válasz
Bravo198 #1062 üzenetére
Energiagazdálkodási beállításoknál nézz rá!
(ugyanilyen lap és CPU van most nálam... és ugyanez lejátszódott most, mikor a VGA drivert frissítettem...)Valahogy elállította a minimum processzor teljesítményt 5%-ról 100%-ra, és nem váltott vissza...
Visszaraktam 5%-ra, és ismét visszaveszi üresben 800Mhz-re. -
bandi0000
nagyúr
Azt kell tudond, hogy szükséged van 8 szálra, vagy nem , 4670k-ból többet ki lehet sajtolni ha szerencséd van, mert nincs HT szál és ezáltal nem melegszik annyira mint egy 4770k, de 2700k és a 4770k alap órajeleken is van difi, szóval ha nem is húznád is észrevehetsz gyorsulást
-
MM
őstag
Ha az aláírásodban szereplő 5Ghz-et stabilan tudja a 2700K-d, én maradnék ennél...
Egy 4,2-4,3 Ghz 4770K szerintem ennél nem lesz gyorsabb, 4,5Ghz-hez már nagy szerencse kell, de annál több meg úgysem jön ki léggel (és vízzel sem, kivéve ha kupaktalanítasz...)
Ehhez ~30K-t rá kell dobj a CPU-ra, és egy hasonló lap is ~10K-val drágább, mintha 1155-ös deszkát veszel.
Szóval +40K a "semmiért", mivel valószínűleg nem jön újabb CPU a jelenlegi Z8x chipes lapokba, így ameddig a Haswell kiszolgál, addig a jelenlegi 2700K is jó lesz, egyedül a PCIe 3.0 nem lesz meg, az pedig nem lesz szűk keresztmetszet még 1-2 VGA generációig biztos, kivéve CF/SLI esetén.A helyedben vennék egy stabil Z7x-es lapot, 30K körül, szerintem az alaplapos topicban biztos ajánlanak valamit.
Esetleg még a tápod pontos típusát megírhatnád, mert 550W Chieftec típustól függően elég lehet, de ha régi széria és 12V-on túl van terhelve, esetleg az is közrejátszhatott a lapod elhalálozásában!
-
Bravo198
tag
Üdvözlet!
Van egy 4670K procim egy Asrock Extreme 4 lapban.
Megy szépen alulfeszelve akár 4ghz-n is planetside 2 alatt 1,080V-n.
Viszont kiváncsiságból kicsit próbálgattam, hogy 1,2V-n mennyin bootol még be, 4,4 Ghz-n még ment, 4,5ön már fagyott és kékhalálozott.
Azután visszavettem 1,080V-ra és alap órajelre. Most azt csinálja, hogy hiába van engedélyezve az intel speedstep, nem veszi vissza az órajelet 800 Mhz-re, akkor sem, amikor a feladatkezelő szerint 0-3%-on megy a proci.
Próbáltam a BIOS-ban UEFI alapértelmezett beállítást használni, ilyenkor 3,6-3,8 között volt az órajel 0-3% terhelésnél, de így alap beállításokkal sem ment vissza 800-ra, úgy ahogy a tuning próbálgatásom előtt.Van esetleg ötlet, hogy ez mitől lehet? Gondolom olyan nagy bajt nem csinál, ha állandóan mondjuk pl.: 4 Ghz-n megy, csak kicsit idegesít, mert eddig visszavette.
-
shteer
titán
válasz
kristof123 #1060 üzenetére
Abban az esetben ha minden jo. Forumtarsnak viszont elszallt a lapja, ilyenkor mar megfontolando
-
Ombi5
őstag
Udv. Volt egy 2700K es hozza egy asrock p67 extreme 4 lapom,ami elszallt. Valoszinu akkor mar itt lenne az ideje a valtasnak,de ami fontos, hogy minel magasabb Ghz-et tudjak kihozni belole,szimulator miatt. Melyiket javasoljatok? Jelenleg NH-D14 huzom maradt meg ,es 2*8 gb ddr3 1866 mhz-es ramom.. Alaplap es cpu valasztas elott lennek,de s1150-rol ma olvasok eloszor,mivel ezidaig nem volt szukseg gondolkodom cseren!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kérlek titeket, hogy maradjunk a CPU témánál!
-
kristof123
őstag
válasz
Malibutomi #1055 üzenetére
~16,5k az elég jó ár érte szvsz. Én nem merek bevállalni csak hazai vásárlást.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kristof123 #1054 üzenetére
75$ volt.
-
kristof123
őstag
válasz
Malibutomi #1053 üzenetére
Megy ez felfelé. A végén még kiderül, hogy drágábban vetted, mint amennyiért kínálják.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kristof123 #1051 üzenetére
Na jó kétharmad áron...
-
Benyaking
aktív tag
Kicsit tuningoltam 4670k t. Eddig 4.4ghz 1.15-1.16 vcore prime alatt 67 fok a max egy h70el.
Játékot meg nem probaltam. -
kristof123
őstag
válasz
Malibutomi #1049 üzenetére
"Nekem ez túl "gamer"..."
Ez a helyes megfogalmazás számomra is. Bár ez nem zárja ki azt, hogy másnak ez a szimpatikus."... phanteks amit nyilván a feléért vettem. "
Mázlista!(#1052) Benyaking: Az nagyon jó, grat!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Malibutomi #1049 üzenetére
lehet hogy olcsóbb, de hát ez brutálisan jól néz ki főleg egy ROG lapba, amúgy is egy hűtőbe nehogy már az legyen a lényeg hogy jól hűtsön
Amúgy valami új technológia, majd kivárom a teszteket
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Malibutomi #1043 üzenetére
Persze tudom, csak nagyjából tapogatózok, hogy mennyire jó
Nem ide tartozik de azért megmutatom hogy ez jön most brutálisan néz ki és az ára se tűnik rossznak
-
kristof123
őstag
válasz
Malibutomi #1043 üzenetére
Nagyon zsírul néz ki az a hűtő. Olyan kis aranyos, mint a D14.
(#1046) bandi0000: Szerintem is túl csicsás.
De hát nem vagyunk egyformák.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
bandi0000 #1042 üzenetére
Teljesen irreveláns a Haswellen, hogy melyik hűtő mit mutat, mivel két proci között is nagy a hőkülönbség a szar kupak alatti paszta miatt. Van akinek egész jók a hőfokok, de olyat is hallottam akinek már gyári sebességen is majd 100 fokra ment.
Én részemről maradok a bazi nagy légnél, pedig szeretnék vizet, de amelyik egybevíz vetekszik az úton lévő phanteks hűtőmmel( hangban és teljesítményben is), az a H110, d eaz meg nem fért be a házamba sajna.
-
eventus
veterán
Én 4670m kapott tegnap egy Corsair H80i vízhűtést. Nyugalmi állapotban 25 fokos.
-
F e Z o
veterán
válasz
Malibutomi #1028 üzenetére
Egy 80k-s proci mellé is olyan hűtőt ad az intel, amit alapórajelen, turbóval is, akár nagy nyári melegben is le tud hűteni, minden gond nélkül. Az, hogy közben 80-85 fokos a proci, meg van hangja hűtőnek az másodlagos.
-
syler123
veterán
válasz
Devid_81 #1026 üzenetére
Nálam ugyanez van, auton 1,240V-ot kap terheléssel az Intel 4670k, ez most az Asus lapok hülyesége? Asus Gryphon lap. Kénytelen voltam belőni egy fix feszültség értéket miatta. Az adaptív Voltage-t pedig nem igazán értem, hogyan kell beállítani. Elvileg azt lehet belőni, hogy mettől meddig szabályozzon.
-
shteer
titán
válasz
Malibutomi #1031 üzenetére
Ha vga-ra kotod a monitort, akkor tudtommal nem aktiv az igp
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Malibutomi #1031 üzenetére
úgy tudom automatikusan átvált
MÁS:
amúgy nem működik a virtu nem kapcsolja ki a VGA-t, amúgy is ha nem használod a VGA-t vissza veszi az órajeleket -
bandi0000
nagyúr
válasz
Malibutomi #1028 üzenetére
nyilván nem, de inteléknél ez van, bár ha kapnánk erősebb hűtőt, akkor meg az lenne hogy mért nem még erősebbet adnak hogy tuningnál se kelljen cserélni, de kétségtelen hogy nem ezzel a kis aluminium bordával kéne kiszúrni a szemünket 60-80k-s prociknál
-
-
MM
őstag
válasz
Malibutomi #1022 üzenetére
Ha hazaérek, kipróbálom ezt a linkelt verziót.
Most a laptopon simán pörgeti a ventiket, szóval itt működik, szintén Win7 64bit.Kb hány perc alatt kellene, hogy 20x lefusson?
A teszt idejét mennyiben befolyásolja a beállított memória mérete?
(16GB van benne) -
bandi0000
nagyúr
válasz
Malibutomi #1022 üzenetére
elég durva az új prime, gyári CPU-mat gyári hűtővel felküldte 70-80 fok közé 5 perc alatt
-
F e Z o
veterán
AVX-es LinX-szel nem szoktál tesztelni, elméletileg ez a program fűt be legjobban a procinak.
-
shteer
titán
jövő 7en csatlakozok a klubhoz
arról tudtok nekem valami cikket/leírást/tapasztalatot, hogy win8 alatt milyen lehetőség van az IGP és a dVGA kombinációjának használatára - milyen előnyökkel/hátrányokkal jár és emiatt indokolt-e 8-ra váltanom
-
Laci2277
senior tag
válasz
Malibutomi #986 üzenetére
Az új prime nagyon durván terheli a procit, még az avx-es linx-nek és az ibt-nek is odaver 5-6 fokkal.
-
MM
őstag
válasz
Laci2277 #1013 üzenetére
És milyen Vcore-al, mekkora órajelen?
A másik, hogy annyira lefogja a gépet amíg fut, hogy a HWmonitor "current" oszlopábal valóban szinte megsem mozdulnak a hőmérsékletek. Viszont nálam a lap 80 fok fölött az összes ventilátort (CPU, System) maxon hajtja, akár 1mp alatt feltekeri őket.
Ebből hallom, hogy azonnal beindulnak, illetve ha szerencsém van, és pont tudott egyet mérni a HWInfo, akkor a max. oszlopban felugrik 88-92 fokra egy-egy mag, de csak mikor már lefutott a teszt...
(bár ezt a ventipörgetés szívesen kigyomlálnám ebből a jó kis alaplapból...)
-
Laci2277
senior tag
Nem tudom nálad mi lehet, mert nálam az FPU Mandel alatt ha 1-2fokot változik a proci hőmérséklete sokat mondok. Egyáltalán nem fűti fel a magokat.
Az Aida teszt(cpu, fpu, cache) 55-60foknál megáll, viszont az új prime(small fft) 72-78 fokig hevíti a procit, ad neki rendesen.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #1008 üzenetére
Hülyeséget írtam. Elfelejtettem, hogy nekem a maximum ki van véve és van a hwinfo-ban.
Megyek is aludni mert már nem látok rendesen.Szerk.: Bár még vaksin is látom, hogy nem kóser valami a tesztetben.
-
kristof123
őstag
"Nálam ez a teszt elég standard hőmérsékleteket mutatott, de képről HWInfo64 szerint a max. adatokat is leolvashatod."
Abban a pillanatban a maximum hőmérsékletet tükröző képet linkeltél. Ha nem követted végig szemmel akkor neked is felment magasabb hőmérsékletre szvsz.Elindítod az AIDA testet és a hwinfo-t. Stresszeled a CPU-t, felmegy 70°C-ra amit hwinfo-n is látsz. Megállítod a tesztet és visszaáll 30°C-ra a CPU és a hwinfo-n is a maximum hőmérséklet 30°C-ot fog mutatni.
"A Prime95-el együtt futott végig, így a közben elért LEGMAGASABB hőmérsékletet is látod magonként."
Melyik az? Nekem minden visszaáll. Lehet más verziójút használok akkor. -
MM
őstag
válasz
kristof123 #1006 üzenetére
Aktuális maximum alatt mire gondolsz? Ezt nem értem...
A Prime95-el együtt futott végig, így a közben elért LEGMAGASABB hőmérsékletet is látod magonként
.
-
kristof123
őstag
Na itt a bökkenő. A HWinfo csak az aktuális maximumot mutatja. Ha te nem figyeltél végig, lehet megdobta neked is 80+°C-ra, csak éppen nem láttad. Én a Realtemp nevű programmal néztem a hőmérsékleteket, ami percre pontosan írta mikor és mekkora volt a maximum hőmérséklet magonként.
(#1005) Toxy:
Üdvözöllek a klubban. -
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap óta immár én is Haswell tulaj lettem. Gondoltam beköszönök.
Egy i7-4770-t vettem. Hozzá egy AsRock B85M lapot. Nem szándékom a tuning, ezért is vettem a sima 4770-et. Otthoni felhasználásra, illetve játékra lesz majd. (Bár a vga vásárlás majd eztán jön, addig hd4600
)
Eddig nagyon frankó a cucc. Korrekt teljesítményt nyújt.
Üdv,
-
MM
őstag
válasz
kristof123 #1003 üzenetére
Nálam ez a teszt elég standard hőmérsékleteket mutatott, de képről HWInfo64 szerint a max. adatokat is leolvashatod.
Aida64 így végül is csak 6-7 fokot vert rá erre (na az viszont ugrál rendesen...), igaz, az még 1,2V-on volt, de ott futott a Furmark is, ami a proci 150W-ja mellé fűtött még 200W-ot a házba... -
MM
őstag
válasz
kristof123 #1000 üzenetére
-
syler123
veterán
Adaptive módot használja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest