Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
atish15
üzenetére
"Szerintetek lehet különbséget észrevenni a 4magot kihasználó játékokban egy quad és egy duo proci között?"
Szerintem sajnos "még" nem............
Ezért is röhögnek a Core 2 Duo tulajok jelenleg..tesztekben is azt olvasom most jelen időben akár egy keményebb Core 2 Duo elpicsázhat egy Quadot elég rendesen..viszont..!!
Szintén azt olvastam aki jövőre nézve tervez annak nem baj ha beruház egy több magos rendszerre mert később erre állnak majd át a szoftverfejlesztők is mivel ez a jövő.
Valóban nem értelmes extrém brutál órajeleket generálni hanem több magon dolgoztatni.Ez csak egy átlag felhasználó véleménye ne vegyétek okoskodásnak csak leirtam a gondolataim.Eljön majd az idő amikor majd olyan játékok jönnek amin ott figyel majd a Core 2 Quad mint ajánlott erőforrás és lesz kb magonként 4Ghz em majd én fogok jót röhögni a Core 2 Duos kollégákon mert hiába van két izmos magja ha egyszer 4 kell......

..és ami 2 az nem négy

Respect.
(Elnézést de dolgozok és kedvem volt írni I am Sorry)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest