Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz beginn #3084 üzenetére

Én 790i-vel próbálkoztam, nem a legnagyobb sikerrel. Nálam a proci szépen vitte a 3,6-ot, de sajnos teljes rendszerstabilitást nem sikerült belőnöm, mert valamiétr a proci és a ramhúzást nem bírta együtt a gép. (Ha csak az egyiket húztam tökéletesen ment). Így meg kellett találnom a középutat, ez lett a 450-es FSB, 1800-as ramokkal.

Lapról sajnos sokat nem tudok mondani, mert Asusom sose volt, így nem ismerem őket. A P45-ös chipset mindenesetre jó választás.

Ramból "szinte" mindegy milyet veszel. Vagy valmi tuongosabb 800-ast, vagy akármilyen 1066-ost. Quaddal nem fogsz 500 vagy a körüli FSB-kkel rohangálni, szvsz olyan 450-480 amit reálisnak tekinthető 24/7-re így valami olyan ramra lesz szükséged, amik bírják a 900-960-at. Akár egy Kingma 1066-os is megfelelő lehet, ami a pénztárcádnak biztos nagyon fog tetszeni, és a célnak megfelel, bár semmi tapasztalatom nincs az Asus+Kingmax kombóról, de nem hiszem, hogy bármi probléma lenne, főleg, hogy gyári órajel alatt használdnád.

• TazLeacher

nagyúr

válasz beginn #3073 üzenetére

Én annó ugyan ebben a dilemmában voltam. Meggyőztek, hogy Q9300. Jól tették. Nekem 3,6-on stabil votl a proci. Jó, ez nem általános, mert előfordúlhat, hogy 3,2 körül vége szakad. Feltehetőleg a Cach méretéből fakadóan a Q9450-es jobban melegszik. Ha nem számít annyira 100-200Mhz, és léggel hűtesz, én inkább a Q9300-ast venném a kettő közül. 3,2-3,4-et azok is szépen mennek, és könnyebb őket hűvösen tartani. De ha van rá keret én bepróbálnék egy Q9400-est...

Egy jó P45-ös lap alá azt kész...

Új hozzászólás Aktív témák