- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gael
tag
-
gael
tag
Van az még több is , idle 25 fok , hála az intel faxa szenzorainak.
Ennyi legyen a legnagyobb baja , az a lényeg , hogy 1,344v-on eldöcög 4 ghz-en.
Bár néha elgondolkodom rajta... egy ilyen komplex architektura megalkotása biztos sokkal egszerübb lehet , mint normálisan "kalibrált" szenzorokat építeni bele.... -
gael
tag
Köszi , valóban nem rosz , és relative tényleg jó árban volt. De..... még mielőtt mély letargiába esnél , azért ne felejtsd el, hogy Te már rég tesztelted a szörnyeteget , mikor én a kis kétmagost már igencsak untam , de fájó szívvel bőszen hajtogattam magamnak , hogy ezt most átugrom , mer' a nehalem-re gyúrok
.....szerinted?
Nos , ha tetszik , ha nem egy picit itt néhányan hülyék vagyunk , de én így érzem jól magam....az élmény kárpótol.tom_tol :A power values értékről már beszéltem Fiery-vel , Ő az EPU-t okolja.
Mondjuk a Tied már jóval közelebb áll a valósághoz , de szerintem még mindíg karcsú. -
gael
tag
válasz
Cool Face #2077 üzenetére
Most kimondtad , amit én nem akartam nehogy rosznéven vedd.
Viszont azt elképzelhetetlennek tartom , hogy 400-as fsb-nél nem tud többet........ még ha MSI is. Azt tudnám javasolni esetleg , hogy a cpu szorzóját vedd fix 6x-osra és így próbáld emelni a külső órajelet , a ram-ot osztd vissza amennyire lehet , és a feszt fokozatosan emeld az északi hídhoz tartozó értékeknél (MCH). Így ki tudsz zárni két esetleges hibaforrást , és megtudhatod , hogy valójában mire képes a lap. Ha elég türelmes vagy még meglepetés is érhet. Én biztos nem adnám fel a helyedben ilyen könnyensyC: Neked az aláhúzott részt tudnám szintén javasolni , meg ha szükséges a legújabb bioszt és szintén sok-sok türelmet
-
gael
tag
Kár , hogy nincs sok időm tesztelni , egyelőre ennyi:
1. Még fut a teszt , majd próbálom kevesebb fesszel
2. Ez kissebb feszen nem megy
3. Ennek is kell a kakaó -
gael
tag
válasz
Cool Face #2051 üzenetére
A Q9300-am 7,5x480-on 1,29v-tal stabil volt. Nagyon kicsi esélyt látok rá , hogy nálad a proci lenne a ludas. Inkább azt gondolom , hogy kicsit bele kéne mélyülnöd a lapod bioszának rejtelmeibe. Sajnos nem ismerem a deszkád és ahogy látom a topikja is elég hmm..... kevés létszámmal bír
-
-
gael
tag
Nálam ennyit tud a Q9300. Nem szeretnék több feszt adni neki , még ezt is sokallom egy kicsit. Most is csak 3525mhz-en járatom 1,264v-on így ~2 fokkal hűvösebb is.
1.226v-on 3450mhz -en stabil , még így is meg vagyok elégedve a teljesítményével , és viszonylag az ára sem volt vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fotó állvány eladó