Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KDavid17
üzenetére
Én a legutobb ezeket a procikat használtam a gépemben...E8500-Q9300-E8400.
Q9300-asal a vista gyorsabb volt azt vettem észre, meg 3Dmark, illetve Vantege eredményem jobb volt mint E8400/E8500 procival, de viszont játékokban nem veszek észre lassulást....A q9300-ast 3166-on használtam 24/7-be a mostani E8400-et 3,5Ghz-n használom, ha a te E8200-is tudja a 3500Mhz-t stabilan, akkor szerintem ne cseréld el....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
+ még vistában is ki kell kapcsolni....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Az energia takarékos modot kapcsold ki, több pontot kapsz....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jah, lehet szarul fogalmasztam...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem sokkal érdekesebb, mert nekem hidegbe este nyitott ablaknál, házoldala levéve+ még tekeri bele a hideget egy szobai ventillátor ugy 30 fok idle. Amugy zárt házba, szobahőmérsékleten igy használom: 1.280V, 422FSB, 3166MHZ és idle 41-45fok load max 60...
-
B-L-A-C-K
titán
3Dmark06, vantag teszthez használtam 1.5V-t, vizzel is azért lehet több feszt adni, sokkal hidegebb a proci, és mivel én ugy lehűjtöm hogy átlagosan idle átlag 42-45 fok ha tesztelek meg 30 fok igy ezért merészelek neki ilyenkor 1.5V-ot adni.....De láttam már olyat iss ahol 2.0V-ot kapott....

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
logaritmus
üzenetére
Próbáld meg igy:
CPU Vcore: 1,45V
CPU Termination: 1,5V
CPU PLL: 1,6V
MCH Core: 1,4VA többit tedd autora a ramokat meg állisd be ahogy tudod mert nem tudom milyen ramjaid vannak, ha nem megy érdeklödj a Giga P35-ös topikban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
logaritmus
üzenetére

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
logaritmus
üzenetére
1.45-et is adhatsz neki nyugodtan ha jó a hütésed....
-
B-L-A-C-K
titán
Előre nem tudok jósolni, de mondtad neked elég a közepes garfika most minden fokg menni fullon de meg 2 év múlva is elég lesz szerintem közepes grafikával, most ha megvennéd a legeslegfullosabb dolgokat, azt sem tudom garantálni hogy 2évig elég lesz....
Core i7-ről nem tudok még véleményt mondani, de majd meglátjuk...

-
B-L-A-C-K
titán
Csákó!
1.-core2 duo e8500 meghuzva, vagy quad 9550-es meghuzva
2.-ddr2 v ddr3 (gskill mindeggyikből)
3.-vagy ácsi az egész és core i7 et illdomos lenne megvárni és inkább úgy dönteni..
4.-amiből nem szívesen engednék: gigabájt lap p45 dq6 vagy p45 T extreme (ddr3), 4870-es MSI OC-s 1gb-os kártyaNa szóval:
1.-nekem volt E8500-ösom jó proci de e 9300-asra váltottam és megérte szóval a 9550-es egy farnkó proci hütövel pl: xigmatek s1283-assal 4ghz-t simán visz, igy én tuti azt venném.
2.-DDR2 bőven elég teljesen felesleges a ddr3-as vegyél 4GB 1066Mhz-t valami jobb márkóból!
3.-Azt hogy vársz az a te dolgod, ha kijön egy ujabb utána kijön rá majd még ujabb szóval ha most akarsz venni szerintem vegyél...
4.-Giga P45-ös lapok jó választás de szerintem felesleges dq6-ot venned nekem DS5-van majdnem az mint a dq6 csak olcsobb, de ezt te tudod, a vga szerintem jó választás...A lényeg még egy normális tápot vegyél mert az sokan elhanyagolják és utána csak lesnek...
-
B-L-A-C-K
titán
Igy van most belőve a Q9300-asom...3166Mhz, 422Fsb, 1.264V (bisoban 1.3V), menne még 497fsb-n is de nem kinzom, na a következő lenne a kérdésem ilyen beállitásoknál szabahőmérsékleten, zárt házban alap 41-45fok load maximum 62-fok (a legmelegebb mag) ez most jó vagy nem jó?
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt neten találtam szerintetek ez lehetséges hogy egy Q9650-es 1.320V-on 5500Ghz-t megy

-
B-L-A-C-K
titán
Gondoltam, épp azért kérdeztem és irtam hogy ez mind szép és jó...de....

-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek igy lehet a procit használni 24/7-be? [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Mi mutatja pontosan hogy hány fokosak a magok? Core temp, vagy real temp?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
afterburner_
üzenetére
1.4V
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
afterburner_
üzenetére
Okszi, hát eddig 500Fsb-nél járok de nagyon melleg van mondjuk 75 fok fölé nem ment de inkább várok estig....

-
B-L-A-C-K
titán
Csákó, egy Q9300-as alapon hány fokosnak klell lennie? És ha húzva van mennyid mehet fel max és mennyi volot szabad neki adni?
Válaszokat előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest