- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Így van, a lakások totál más szelet.
Így van, UK (skócia pontosabban) a bázis, rokonok+barátok vannak Mo.-on így ide mindenképp jövünk időnként, de persze a Dunántúl kategóriába a szomszédos osztrák rész simán belefér. Ez az ár/fizetések arány ott jött elő, hogy vajon várható-e a magyar árak esése: szvsz nem feltétlen szerencsés ebből az arányból kiindulni. Egyrészt rögtön én is ellenpélda vagyok: nyugati fizetéssel próbálok Mo.-on ingatlant venni, és ilyen nem egy van. Jópár éve egy Svájci magyar nénit fuvaroztam haza, aki a férjével valahol az Észak-Dunántúlon vettek házat nyugdíjas korukra.
A befektetési célnak ugye 3 aspektusa van: értéknövekedés, folyamatos bevételek és folyamatos kiadások. Utóbbi igencsak jól optimalizálható, ha ott van a telek, ahol amúgy is rokonlátogatnánk. Mivel én nem laknék az ingatlanon/nem onnan járnék be dolgozni, így nem legelső szempont, hogy helyben legyen a jó fizu, a gyerekeket meg amúgy is terelni akartam a home-officeból végezhető dolgok irányába. Apropó home office: egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az abszolút értékben olcsóbb magyar ingatlanok (még ha csak 30%-al is olcsóbb valami...) felkeltik a szomszédos országok home-officeból dolgozóinak érdeklődését. Ismerek brit-magyar és svájcimagyart aki adójogilag nem egészen legálisan így csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs