Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Aha... nem. Kijön a rendőr (ha kijön, mert van, hogy csak közlik, hogy tudnak róla - kösz b+), aztán maximum elbeszélget vele, de általában még annyi sincs. Eleve ki is csak akkor jön, amikor már erőszak gyanújával hívod ki. Üvöltözés, hangos kefélés, hangos zene? Le se szarják. És ez mind saját tapasztalat, BP, XI. kerület, Gazdagrét, szóval finoman fogalmazva nem legalja környék.
Vagy pl amikor a drogos srác majdnem megölte az anyját (úgy rángattuk le róla meg védtük a nőt, amíg ki nem ért a sün - ami úgy telt vagy 45 percbe, hogy gyalog is max 20p a táv), közölte, hogy igen, ez az xy Lacika, drogos meg valami durva szteroid függő, ismerik, havi 3-4 alkalommal minimum ki vannak rá hívva mert közveszélyes, de amíg az anyja nem jelenti fel, hanem tagad mindent, addig nem tudnak vele mit csinálni. Az, hogy jó, akkor feljelentem én, arra csak vállrángatás volt, mert semmi bizonyíték nem volt rá, hogy rám is támadt volna. Rám amúgy nem támadt, annyi esze volt, csak az anyját verte agyba-főbe állandóan.
Szóval van a francokat van. Tehetetlen, töketlen banda az egész, a törvényeink meg aztán még ezeknek a félnótás szerencsétleneknek is hátra kötik a kezüket, így annyit se tudnak csinálni, amennyire amúgy képesek lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest