Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Pontosan. Valamint szerintem az elvándorlás is egy komoly tényező.
Külföldi magyaros csoportokban rengeteg olyan párt látok akik kint vannak 5-6-10 éve, és 1-2-3 éves gyerekkel vannak, tehát a gyerek(ek) már eleve kint születtek. Azok bár magyarokból vannak, de már nem fognak annak számítani, pláne, hogyha helyi oktatási intézményekbe járnak stb. Olyanok mint Németországban a másod, sőt, inkább a harmad generációs törökök, akik már törökül sem tudnak feltétlenül. (van kint ilyen főnököm, ránézel, török, a neve is török, de én jobban tudok törökül mint ő, pedig nem sokat tudok)Az a fura, hogy mikor a spanyoloknál jártam valahogy nem azt a MO féle búval bhaszott kiábrándult keserű népséget láttam. Ok, van gond ott is, de ők alapvetően jobb történelmi helyzetben vannak mint pl MO, és tapasztalataim szerint azért ők más szinten vannak szarban mint MO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- World of Tanks - MMO
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest