- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Én is gondolkodtam ezen a vonalon mozogni, de nem tudom, mennyire lenne szívás. Szabályozási, engedélyezési, stb problémákba nagyon könnyű ilyen játékkal belefutni, abból meg hamar van az, hogy az ember csukott szemmel, tátott szájjal, teljes erőből szalad a faszerdőben.
Ha esetleg valaha úgy alakul, hogy releváns lesz a dolog, természetesen utána fogok járni a dolognak rendesen. Nem lesz nehéz, van építész ismerős bőven (építészmérnök középsuliba jártam, csúnya is lenne ha nem lenne), szóval jó eséllyel ettől kell a legkevésbé félni. A fenti rant is inkább úgy általánosságban volt, mint saját gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest