- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod #7692 üzenetére
És jobb lesz neki ha nem ijesztgetem? Tudod hány mediatek SOC-os készülék járt nálam aminek NEM SZOFTVERES gps hibája volt? Megszámlálhatatlanul sok.
Igen, igaz, a 80%-uknak szoftveres a hibája - írtam is, hogy A vagy B..., A-gps lokáció, beragadt helyzet adatok.. sok minden. De a nagy számok törvénye alapján sokban xar az antenna. Ez tény sajnos.
A placebós okfejtésed inkább nem kommentelném. Ha te komolyan tudod azt gondolni, hogy több száz fényképekkel és leírásokkal dokumentált antenna csere csupán "placebó" (mióta hat a placebó effektus a gépekre?
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest