Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Én is abban reménykedem. Amikor rendeltem akkor egy 32-es kártyával és egy plusz akksival rendeltem (pont az ilyen esetekre. Azt írta a mixeshop, hogy a dhl csak egy akkumulátort szállít a telefonhoz. (Attention Please
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is 
Azért is keresek valakit a környéken (BP III. kerület), hogy kipróbálhassuk és tudjak reklamálni minél hamarabb nekik a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is