Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Már miért ne lenne? Nem emlékszel anno mikor az Avatar ment a moziban? Mindenki ezt akarta látni, rekord bevétel, megreformálta az egész moziipart, TV ipart, aztán szépen eltűnt a süllyesztőbe.
3 éve a csapból is a Bitcoin folyt meg a többi szuper altcoin. Mára kvázi tetszhalott. Mikor láttál utoljára hírt a mainstream médiában róla? És az NFT-ről?
Ez az AI őrület a legújabb amivel minden hülyeséget el lehet adni. Aztán az ezzel hirdetett dolgoknak semmi köze az AI-hoz

Egyedül a Photoshop generative fukciójában látok tényleges lehetőséget de azt se fogja tudni az átlagember használni, vagy ha tudja akkor is látszódni fog rajta hogy amatőr csinálta és nem profi.Erről a chatelő programról meg annyit hogy vagy 6 éve regisztráltam egy vezető amerikai céghez, ott már akkor volt chatbot. Megértette amit kérdeztem és kikereste rá a választ az adatbázisából.
Ez kb annyival tud többet hogy nagyobb az adatbázis, meg át tudja fogalmazni. Cserébe hazudik és a legutóbbi hírek szerint rohamosan butul. Bár ez várható volt hisz most az emberektől "tanul" és biztos van aki direkt hülyeséggel eteti.
Amúgy meg adatvédelmi szempontból megnézném én ezt a dolgot, mert aki hónapok óta beszélget vele arról már konkrét személyiség profilt lehetett kiépíteni
aztán meg azon van a sírás hogy a Facebook lehallgatta a beszélgetést mert épp nyaralós hirdetéseket ajánlgat.---
Ja meg az orvoslásban hallottam jókat róla. De ott megint nem vagyok benne biztos hogy ez AI vagy csak sima mintázatfelismerő program.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vicces képek
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán meg azon van a sírás hogy a Facebook lehallgatta a beszélgetést mert épp nyaralós hirdetéseket ajánlgat.