Hirdetés

2024. február 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) paatrick válasza doooo (#5) üzenetére


paatrick
senior tag

Már miért ne lenne? Nem emlékszel anno mikor az Avatar ment a moziban? Mindenki ezt akarta látni, rekord bevétel, megreformálta az egész moziipart, TV ipart, aztán szépen eltűnt a süllyesztőbe.

3 éve a csapból is a Bitcoin folyt meg a többi szuper altcoin. Mára kvázi tetszhalott. Mikor láttál utoljára hírt a mainstream médiában róla? És az NFT-ről?

Ez az AI őrület a legújabb amivel minden hülyeséget el lehet adni. Aztán az ezzel hirdetett dolgoknak semmi köze az AI-hoz :DDD
Egyedül a Photoshop generative fukciójában látok tényleges lehetőséget de azt se fogja tudni az átlagember használni, vagy ha tudja akkor is látszódni fog rajta hogy amatőr csinálta és nem profi.

Erről a chatelő programról meg annyit hogy vagy 6 éve regisztráltam egy vezető amerikai céghez, ott már akkor volt chatbot. Megértette amit kérdeztem és kikereste rá a választ az adatbázisából.
Ez kb annyival tud többet hogy nagyobb az adatbázis, meg át tudja fogalmazni. Cserébe hazudik és a legutóbbi hírek szerint rohamosan butul. Bár ez várható volt hisz most az emberektől "tanul" és biztos van aki direkt hülyeséggel eteti.
Amúgy meg adatvédelmi szempontból megnézném én ezt a dolgot, mert aki hónapok óta beszélget vele arról már konkrét személyiség profilt lehetett kiépíteni :P aztán meg azon van a sírás hogy a Facebook lehallgatta a beszélgetést mert épp nyaralós hirdetéseket ajánlgat.

---
Ja meg az orvoslásban hallottam jókat róla. De ott megint nem vagyok benne biztos hogy ez AI vagy csak sima mintázatfelismerő program.

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.