Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) dqdb válasza stork13 (#1650) üzenetére


dqdb
nagyúr

Rámegy. Ha van O-gyűrű, akkor az nem biztos, hogy elfér.

Ha csak 3-4 kapcsoló, akkor sosem használt helyekről kannibalizálnék először, mint Scroll Lock.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1652) stork13 válasza dqdb (#1651) üzenetére


stork13
aktív tag

Nincs O-gyűrű.
Nem sürgős még a dolog, rendelek bele pár újat.

Köszi a választ!

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1653) dqdb válasza stork13 (#1652) üzenetére


dqdb
nagyúr

Ha forrasztott a kapcsoló és nem Outemu hotswap, mint a legtöbb most kapható Redragonban, akkor érdemes lehet a forrasztópákával nekimenni, hátha csak megrepedt forrasztásról van szó. Ha hotswap, akkor egy kapcsoló kiszed-láb megtisztít-visszarak is segíthet.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1654) stork13 válasza dqdb (#1653) üzenetére


stork13
aktív tag

Igen, forrasztott.
Egy Genesis Thor 300 RGB az alany, még nem döntöttem szét (gyerek már igen :) ), de ránézek. A klasszikus W,A,S,D bal shift és Ctrl rosszalkodik néha.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1655) cori14


cori14
csendes tag

Sziasztok!

Custom billentyűzet vásárláson agyalok. Első vásárlás lenne, szóval minden nagyon új. Olvasgattam róla, vidiket néztem, boltokat, árakat figyeltem stb.

Jelenleg egy alap GMMK 2 96%-oson gondolkodok(mivel fogalmam sincs milyen switchre lenne szükségem, mi tetszene), mivel a teljes kiosztású boardok nem nagyon mennek custom környezetbe. Tudom sokan nem szeretik de nagyon tetszik a layout. Keychron q5 pl túl kompakt számomra, GMMKnál hézagosabbak a funkció gombok. Így is aggódok, hogy túl kompakt lesz az égész bill es nem fog tetszeni. Játékra és gépelésre is kellene egyszerre.
Jelenleg haverom Logitech g613-asát nyúzom, de. nagyon alacsony az actuation point és folyamat félre gépelek, játékra nem rossz de ott se a kedvencem. Másik haveromtol elkertem a Keychron K4 v1 optikai verzióját, ez mer nekem rohadtul kicsi, a switchek túl érzékenyek , játék közben csak az ujjam pihentetésétől félrenyomok. Mindenképp szeretnék funkció es numpad gombokat is.

Szóval nem tudom, nektek mi a tapasztalototok, véleményetek? Hol tudnék még erről kérdéseket feltenni? (akár angolul akár magyarul)

Több kérdésem is lenne, GMMK 2re vásárolható magyar kiosztású jobb minőségű keycap? Vagy az egész custom piacon ezt felejtsem el? És ha igen DE vagy UK kiosztás számít?

Elvileg Cherry profilja van, de redditen olvastam, hogy bizonyos cherry keycapek lenyomásnál hozzáérnek az alapzathoz, most akkor jó ra vagy sem? :D Lehet túl speckó vagyok bocsi.

Harmadik kérdésem pedig, hogy tudtok e esetleg egy jó viszonylag olcsóbb alternatívát a GMMK 2-hoz képest?

Bocsi ha túl hosszú volt, de kicsit vak vagyok a témában még. :D

(#1656) 0xmilan


0xmilan
addikt

Milyen forrasztopakat javasoltok?

(#1657) copass válasza 0xmilan (#1656) üzenetére


copass
veterán

[link] ZD 99, fahrenheit szerűség.

[ Szerkesztve ]

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#1658) dqdb válasza 0xmilan (#1656) üzenetére


dqdb
nagyúr

Bármilyen alap darab megteszi, amin van hőmérsékletszabályozás (ha ólommentes forrasztóón közelébe kerülsz, akkor 370-400 fokig menjen fel), a lényeg a pákahegyen van: véső vagy ferdén lecsapott végű kúp legyen, és ne egy hegyes kúp, mert az SMD-hez jó. Konkrét ajánlást olcsó és jóra nem tudok adni, mert már eleve volt jó pákám, a billentyűzetes körökben ilyenkor bedobott TS-80, TS-100 vagy Pinecil ajánlásoknál valószínűleg olcsóbban is bőven jó lehet valami.

Ónból ne ólommenteset vegyél, hanem 60/40 vagy 63/37 legyen, és a 0,8 mm vastag ideális kapcsolókhoz, konkrét, itthon is kapható ajánlást erre sem tudok adni, mert kaptam egy nagy tekerccsel, így megúsztam a vásárlást és keresgélést (billentyűzetes körökben a Kester nevet dobná be valaki elsőre, de az itthon nem igazán érhető el).

Nem árt majd kiforrasztáshoz egy pumpa, ez az egyik legkedveltebb darab, mert jó, de ezt is biztosan olcsóbban meg lehet úszni.

Itt kérdezz rá szerintem konkrét ajánlásra.

Közben látom, hogy jött egy, a szivacsos pákatisztító helyett a réz jobb tud lenni (első random Google találat, ebből is biztosan akad olcsóbb).

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1659) copass válasza dqdb (#1658) üzenetére


copass
veterán

van hozzá lapos ferde hegy is. [link]

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#1660) dqdb válasza cori14 (#1655) üzenetére


dqdb
nagyúr

Keychron q5 pl túl kompakt számomra, GMMKnál hézagosabbak a funkció gombok.
A Q5-ből az encoderes változatnál az F-sor értelmes, a másik rettenetesen rossz szerintem is. A GMMK-nál is sűrűbben vannak a billentyűk, mint egy átlagos TKL-nél vagy 100%-osnál lennének, mert Esc+F1-F12 helyett Esc+F1-F12+PrtScr kerül ugyanakkora helyre.

Elvileg Cherry profilja van, de redditen olvastam, hogy bizonyos cherry keycapek lenyomásnál hozzáérnek az alapzathoz, most akkor jó ra vagy sem?
A Cherry kupakprofilt délre néző kapcsolókhoz tervezték, ahol is ha vannak kapcsolón átfűzött LED-ek, akkor azok a kupak alsó felét világítják meg, és ezt a funkciót a lock billentyűkön használták ablakos kupakokat mellett. A gamer billentyűzetekben megfordították a kapcsolókat, hogy északra nézzenek, így eleinte a kapcsolón átfűzött, mostanában a kapcsoló alá helyezett SMD LED-ek a kapcsoló felső felét világítják meg, így átlátszik a felirat. Ez működik is a gamer billentyűzeteken megszokott OEM profilos kupakoknál, azonban Cherry profilos kupakok esetében a kapcsolók jelentős részénél a Caps Lock sorában még a kapcsoló bottom outja előtt csattan a kupak a kapcsolóházon, mert a kapcsoló aszimmetrikus kialakítású, a Cherry profil ebben a sorban (R3) a legalacsonyabb és kihasználja az aszimmetriát, így aztán fordítva beszerelt kapcsolónál előjöhet ez a probléma (a Cherry kapcsolóival biztosan, más gyártóknál változó). Azt már csak te tudod eldönteni próba után, hogy ez zavar-e téged vagy sem.

Több kérdésem is lenne, GMMK 2re vásárolható magyar kiosztású jobb minőségű keycap? Vagy az egész custom piacon ezt felejtsem el?
Ha a Keychron valamelyik kupakkészlete kompatibilis vele (mpst nem ellenőriztem le), akkor az biztosan Cherry profilos lesz. Ha megy a vakon gépelés, akkor szerintem érdemes elfelejteni a magyar feliratokat (az ISO-t nem, az már nem probléma manapság). Azt vedd figyelembe, hogy a jobb minőségű kupakok nem lesznek kompatibilisek világítással.

Harmadik kérdésem pedig, hogy tudtok e esetleg egy jó viszonylag olcsóbb alternatívát a GMMK 2-hoz képest?/I]
A GMMK 2 maga az olcsó alternatíva, ha kell a hotswap. Teljes méretben akad még Pulsar nincsen belőle ISO, és minden más drágább.

A TKL + bal oldalra helyezett külön numpad is megoldás lehet.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1661) 0xmilan válasza copass (#1657) üzenetére


0xmilan
addikt

Koszi a valaszokat, copass, dqdb!

(#1662) cori14 válasza dqdb (#1660) üzenetére


cori14
csendes tag

Köszönöm a részletes választ, dqdb!

Most már érthető a dolog.

Akkor úgy tűnik maradok a GMMK 2-nél, főleg, hogy ez itthon is kapható, nem tudom mennyire akarjak Amerikából rendelni, ha esetleg garanciális problémám lenne az elég nagy nyűg.

A gépelés megy vakon, de a ritkábban használatos, nem betű karakterek nem mindig maradnak meg a fejembe, de ha nincs akkor nincs. GMMK 1-hez volt magyar kiosztás, de itt egyelőre nincs, és más brand keycapjei közt is ritkán találok.

Mindenesetre köszi a felvilágositast.

(#1663) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Wooting 60HE-hez olcsó, de jó Alu ház mi az ajánlott? KBDfans Tofu60-at találtam a lista
alapján, csak épp várólistás.

dqdb: ez lenne az egyértelmű befutó, még nem rendeltem, meg nem is 100%, majd februárban dől el szerintem, viszont már gyűjtöm az infókat róla, hogy mi kellene hozzá :)
Láttam, neked is van :)

(#1664) dqdb válasza -FreaK- (#1663) üzenetére


dqdb
nagyúr

Nem néztem utána, de hangban jobb lesz vagy annyival jobb lesz egy fémháztól a 60HE, hogy megérje elkölteni rá egy rakás pénzt? A tray mount Tofu60-at* szerintem manapság csak használtam érdemes venni. Látom, hogy az eredeti 100-110 dollárról már leesett az ára 68 dollárra, de még az is túl drága ahhoz, amit nyújt.

Nekem a flexibilitás elérése a cél, mert gyári állapotában a 60HE-n túl merev az ujjaimnak a bottom out, de az csak bounce lehet merev plate-tel, mert a Hall-effect működéséhez fixnek kell lennie a plate-PCB távolságnak. Az eredeti terv egy Salvation volt, de kiderült, hogy Salvunnak más elképzelései vannak az A-stock jelentéséről, mint sokunknak, így refund lett a vége. A mostani terv egy egyedi CF plate gyártatása egy gasket mount billentyűzetbe, itt még kell pár simítás a plate fájlon, aztán megy rá a megrendelés. Ha ez nem jön be gépelési érzetre, akkor pedig eladom a 60HE-t (amit sajnálnék, mert a kapcsolók elmondhatatlanul simán járnak a legsimábban járó hagyományosokhoz képest is).

* vigyázz, mert a KBDfans manapság egy rakás 60-65%-os házat hív Tofunak, neked csak az eredeti, egy részes, 60%-os tray mount változat jó, ami a Klippe T koppintása

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1665) -FreaK- válasza dqdb (#1664) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nem biztos, elsőnek mindenképpen a gyári állapotot próbálom meg, aztán eldöntöm, hogy érdemes-e rá költeni vagy sem. Hangja jobb persze, csak kérdés a valóságban ez milyen, mert a videók alapján nekem annyira nem jön át, még az otthoni komoly fejhallgató rendszeren sem. Amúgy kinézetre is tetszik, a cél majd az lenne, hogy egyedi ház, egyedi kupak szett, de majd csak szép lassan mindent.

A felxibilitásra meg én is kíváncsi vagyok, mert fogalmam sincs, hogy mit szeretek :)

[ Szerkesztve ]

(#1666) Gary009


Gary009
csendes újonc

Forrasztó ón vásárlása előtt vagyok.
Mindenképpen kellene adószámmal rendelkezzek hogy megkaphassam a 60/40 tartalmú forrasztóónt?
Sajnos az egyik rendelésem visszadobták így tanácstalan vagyok.

(#1667) dugo_ válasza Gary009 (#1666) üzenetére


dugo_
veterán

Melyik bolt volt ez? Árwillban szerintem nem szaroznak személyesen. Vagy rendeld meg Kínából...

(#1668) Gary009 válasza dugo_ (#1667) üzenetére


Gary009
csendes újonc

Hestore volt.
Megnézem az Árwill-t,köszi szépen :R

(#1669) copass válasza dugo_ (#1667) üzenetére


copass
veterán

kínából nem rendelnék ónt...én a 3-ik rendelés utána feladtam. mind hulladék volt...

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#1670) dugo_ válasza copass (#1669) üzenetére


dugo_
veterán

Akkor nem tudom mi a jó megoldás. Hobby elekronika topikba érdemes benézni, hátha van ötlet, vagy okosság a beszerzésre.

Utoljára '18-ban vettem a Conradban ólmosat, ami fura, mert tudtommal nem változott azóta semmi, akkor sem nagon lehetett volna forgalomban.

(#1671) Gary009 válasza dugo_ (#1670) üzenetére


Gary009
csendes újonc

Árwill-t választottam,megrendeltem.
Remélem nem kapok 5 perc múlva emailt tőlük. :)

(#1672) dugo_ válasza Gary009 (#1671) üzenetére


dugo_
veterán

Reméljük. :DDD Azért mondtam a személyeset (persze nem tudom, merre laksz), mert régen a nyugtaadással is elég nagyvonalúak voltak, gondolom ezt se vennék komolyan.
Meg van még pár csak céges vásárlókat kiszolgáló bolt, ahol szó nélkül kiállítják a számlát találomra rábökött cég nevére, hogy elvihesd a lakossági 1 méternyi kábelt. :D

(#1673) Gary009 válasza dugo_ (#1670) üzenetére


Gary009
csendes újonc

Ezt a választ kaptam egyébként a másik üzlettől:"Forrasztóón/forrasztópaszta/forrasztóón toll, egyéb ólomtartalmú forrasztási anyag hatósági korlátozás alá esik (1272/2008/EK rendelet 1. mellékletének 3. részében előírt releváns koncentrációs határérték) és ennek megfelelően webáruházunkban is kizárólag szakmai felhasználó számára kerül értékesítésre.

(#1674) nyunyu válasza Gary009 (#1671) üzenetére


nyunyu
félisten

Egy hete írtunk pár elektronikai szaküzlet címet a másik topikba.
Árwill meg MikroElektron neve nem jutott eszembe, azok a XI. Bercsényi utcai boltok (Allee mellett)

Amikor 2.5 éve szünetmentes akkut vettem az Árwillban, akkor nem problémáztak rajta, hogy ólmozott :DDD

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1675) Gary009 válasza nyunyu (#1674) üzenetére


Gary009
csendes újonc

Köszönöm! :R

(#1676) Gary009 válasza dugo_ (#1672) üzenetére


Gary009
csendes újonc

Tegnap meg is jött a forrasztó ón probléma mentesen. :DD
Sajnos vidéki vagyok,nagyon messze van a főváros.

(#1677) tomazin


tomazin
veterán

Sziasztok!
Kaptam egy coolermaster masterkeys L billt. Az egyik kapcsolo el van torve, az enternek a capje is eltörve, illetve a kis lefogato bigyula (kepen az also feher) is eltört (meg darabokban van, igy meg az is lehet hianyos).
Tudtok mondani helyet ahonnan lehet 1-1db ilyeneket rendelni?
Bocsanat ha nem idevalo, de ezt a topicot ereztem a legkozelebbinek.
Elore is koszonom az utbaigazitast!

[ Szerkesztve ]

(#1678) dqdb válasza tomazin (#1677) üzenetére


dqdb
nagyúr

Kapcsolóból egyetlen darabot nem fogsz tudni rendelni, tipikusan 10 darab a minimum.

Illeszkedő ISO Entert csak úgy külön szintén nem fogsz kapni, vagy teljes készletet tudsz venni (a minőségre eléggé jók 40-45 dollárért mennek), vagy AliExpressről rendelsz valamilyen accent ISO Entert, de ilyenből nem túl sokat látni, és a kupak formája, magassága eltérhet a több billentyűtől.

Az a fehér valami Costar stabilizer insert néven fut, de valószínűleg olcsóbb lesz egy komplett stabilizátorkészletet venni helyette.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1679) tomazin válasza dqdb (#1678) üzenetére


tomazin
veterán

Nagyon koszonom az infokat!

(#1680) tomazin válasza dqdb (#1678) üzenetére


tomazin
veterán

Termeszetesen hianyzik gomb :D

Egy vallalhato minosegu keycap szettet hol erdemes keresni? Alin vagy onnan inkabb ne? (Lattam ugyanannyirt teljes szettet mint amennyi az 1db enter lett volna)
Nem vagyok hude igenyes, csak kidobni nem akarom azt a billt. Vagy rendeljek valami normalis capet es adjam el azzal az egeszet?

(#1681) dox187 válasza tomazin (#1680) üzenetére


dox187
csendes tag

Keycap vásárlásnál fenntartásokkal kezeld az olcsó szetteket... Saját káromon tanultam meg, hogy az a keycap igen könnyen törik, aminek ilyen a "csatlakozója"


Konkrétan ez a szett ali-n 20$ szállítással, de 3 nap használat után már 3 törött keycap-em volt. (Pedig nagyon szép szett, és a hangja is kellemes, de túl puha és mégis törékeny/szakadós az a világoskék anyag.)

Érdemes máshol is utánanézni, hogy mik vannak, de a legtöbbször ugyanazok a boltok jelen vannak aliexpressen is, ahol legalább nem neked kell az áfa helyi megfizetésével foglalkoznod. Azt itt is érdemes megjegyezni, hogy ha gyanúsan olcsó valami, akkor az annyit is ér, vagy rosszabb esetben csak scam, és futhatsz a pénzed után. Ilyen szempontból én bízok az ali-ban... Viszont minden fizetésnél "ideiglenes" bankkártyát használok.

Többek között ott volt pl. ez a szett, amit csak azért vettem, hogy legyen valami tartalékba (akkor még olcsóbb volt) [link] ... Gyerekek billentyűzetén volt 2 évig, szóval kapta az ívet rendesen, és valahogy az átlátszó műanyag jobban bírta a strapát ugyanazzal a spórolós kialakítással. (Mai napig meg van, de pár képpel ellentétben nincs benne ISO enter és rövid bal shift sem.)

Ha élvezed, hogy megszereld azt a bill-t, akkor csináld, de ha csak az anyagi részét nézzük, akkor nem feltétlenül éri meg. Alkatrésznek lehet, hogy jó így is valakinek. Új keycap-el sem fog többet érni, lehet, hogy valakinek az eredeti keycap készlettel (hiányosan is) értékesebb. Vagy az alap jó valakinek egy projecthez... Szóval ha nem magadnak szeretnéd megcsinálni, hanem eladásra szánod, akkor csak kidobod a pénzt az ablakon.

alá sírás

(#1682) tomazin válasza dox187 (#1681) üzenetére


tomazin
veterán

Koszonom a gondolatokat, megnezem akarom-e hasznalni. A mostani billem egy kinai cherry kapcsolos, kiprobalom tetszene-e ez. Viszont a hibas entert nem birtam csavarhuzoval kiszedni, pedig neztem videot hogy kellene..na majd meg probalkozok.

(#1683) PsycHo88


PsycHo88
senior tag

Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni , illetve tipp is jöhet :D
Szeretném meg építeni az első mechanical billentyűmet , és ezzel kapcsolatba felmerül pár kérdés bennem .

Sok videó és forumozás után 2 márkát néztem ki az egyik a Keychron Q1 QMK Custom a másik pedig a Glorious GMMK Pro . Amit szerték meg tudni hogy ezekbe a billentyűzet "alapba" belerakhatok bármilyen ill márkáju Keycaps és Switch-et :F

A másik kérdésem pedig hogy Valaki rendelt már Amerikából , valakinek van tapasztalata ? Egy kicsit félek hogy nem jön meg vagy esetleg hibásan jön meg stb stb.

Válaszotokat előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#1684) [Prolixus] válasza PsycHo88 (#1683) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Q1 jobb választás.

Mindaddig amíg cherry MX dizájn a switch és hozzávaló a keycap, addig beleteheted. Ez a piac 99%-a, szóval jó eséllyel bármit nézel, kompatibilis lesz.

Keyhchron oldaláról nyugodtan rendelhetsz közvetlenül, küldik becsülettel, nem lesz vámolás meg semmi hasonló macera. Nem USAból küldik amúgy, hanem Kínából. GMMKtól közvetlenül nem rendeltem még.Viszont mindkét bill elérhető itthon, szóval hacsak anyagilag nem jössz ki sokkal jobban, akkor nem érdemes külföldi rendeléssel sz@rakodni.

Érdemes a "Milyen billentyűzetet vegyek" topicban belenézni, ott sokkal nagyobb a pörgés.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#1685) PsycHo88 válasza [Prolixus] (#1684) üzenetére


PsycHo88
senior tag

Köszönöm szépen a választ !
Nem Magyarországon élek így nem is néztem hogy elérhető e Otthon , be tudnád nekem linkelni az oldalt kérlek , Én Uk-ban élet itt is meg lehet venni a q1-et csak sajnos nem olyan színben amilyen szeretnék , konkrétan azt színt szeretném amit be is linkeltem pirosat :) .

:R

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#1686) [Prolixus] válasza PsycHo88 (#1685) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ja, akkor mindegy is. Több helyen kapató, afterhours-nál pl itthon, de piros változat az biztosan nincs, úgyhogy marad neked közvetlenül a gyártótól rendelés.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#1687) bszilvagyi


bszilvagyi
csendes tag

Sziasztok!
Most ismerkedek a témával, hol lehetne (idehaza előny) Ducky One 2 TKL backlit német kiosztáshoz (DKON1887S-RDEPDAZB1) magyar keycapeket rendelni? Cherry MX Red kapcsolós.

[ Szerkesztve ]

(#1688) nyunyu válasza PsycHo88 (#1683) üzenetére


nyunyu
félisten

Glorious webshopjából rendelve rájön még a posta féle vámkezelési díj, meg az ÁFA.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1689) nyunyu válasza bszilvagyi (#1687) üzenetére


nyunyu
félisten

Jobban jársz a német PBT kupakokkal, azok felülete nem kopik el pár hónap alatt.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1690) bszilvagyi válasza nyunyu (#1689) üzenetére


bszilvagyi
csendes tag

Értem, viszont nekem magyar kell.. amiket találtam, az mind sima, gyatra, egyhangú designnal megáldott fekete, nincs esély rá, hogy magyar, de designos keycapem legyen? :W

(#1691) copass válasza bszilvagyi (#1690) üzenetére


copass
veterán

magyar nyelvet felejtsd el teljesen.
ha ezen túlteszed magad, akkor sokkal több lehetőséged lesz.

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#1692) dqdb válasza copass (#1691) üzenetére


dqdb
nagyúr

Vagy a világítást. De a legjobb, ha mindkettőt.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1693) [Prolixus] válasza bszilvagyi (#1690) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Átvilágítós nincs, dizájnos és magyar - ilyen nincs. Át nem világítósban is gyakorlatilag csak a keychron szettjei elérhetőek könnyen.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#1694) dox187 válasza tomazin (#1682) üzenetére


dox187
csendes tag

Tomazin,
Ha nem akarsz belemászni könyékig, akkor néha vannak ilyen hirdetések, és gondos gazdára találhat a bill.

[ Szerkesztve ]

alá sírás

(#1695) tomazin válasza dox187 (#1694) üzenetére


tomazin
veterán

Koszi a tippet! :R

(#1696) bszilvagyi válasza [Prolixus] (#1693) üzenetére


bszilvagyi
csendes tag

Akkor inkább az egész billentyűzetet elengedem, ennyiért már elvárnám, hogy pár nyamvadt magyar kiosztású billentyűm legyen, vicc az egész :D

(#1697) viperabácsi válasza bszilvagyi (#1696) üzenetére


viperabácsi
addikt

Én vettem egy Redragon Kumara K552RGB-' et brown switch-es meg vagyok elégedve ÉS MAGYAR ! Kapcsolók cserélhetők benne.

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#1698) copass válasza viperabácsi (#1697) üzenetére


copass
veterán

ez a magyar készlet a legalja kategória.
tehát átlátszó abs lefestve feketére, majd kiégetik a feliratokat. [link]
idővel szépén lepattogzik a festék a műanyagról és randa lesz.

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#1699) [Prolixus] válasza bszilvagyi (#1696) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Kis piac vagyunk, és az emberek többségének teljesen megfelel a feketére festett vékony ABS kupak. Szóval nincs nagy igény, nincs kínálat sem.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#1700) viperabácsi válasza copass (#1698) üzenetére


viperabácsi
addikt

Már 2 éve nyüstölöm eddig nem láttam lepattogzást . Gondolom lehet rá venni ( KB billentyűzet árában :W ) másik kupak szettet.

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.