Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KERO_SAN
aktív tag
Enyem olyan jambor mint egy boci...
Akkor szokott merges lenni ha eppen faragja a csontjat es kiveszem a szajabol...DE HARAPNI ILYENKOR SEM HARAP
Akkor szokott odakapni amikor eppen lezuzom a noverem, es meg akarja vedeni...
Masik, gondold vegig az esetet az elmeseltek alapjan...
All a kutya x meterre tole a kislany.
Azt mondja neki: ul!
Erre a kutya egtelen haragra gerjed ( !!!

) es ! megharapja a kislany kezet!
El tudod te ezt kepzelni?.. meg miert pont a kezet harapta meg? miert nem a labat amit sokkal konyebben elerhet?.. -
KERO_SAN
aktív tag
Skotjuhasz szvsz nem nagytestu, max a bundaja miatt mondhato nagynak...mind1.
Ha agressziv marad vele ( kotve hinnem ) akkor is van meg mas megoldas is az elaltatason kivul.
Meg lehet nevelni, vagy el lehet ajandekozni...elaltatas ilyen esetben szerintem SEHOGY nem johet szoba. -
KERO_SAN
aktív tag
Hat nem tom nalunk kit fogad el falkavezernek de ha megprobal megharapni, racsapok az orrara, es ijedten szalad elfele, de ugyan ezt megcsinalja fater is, ha jatek kozben bedurvul...
A szulei meg miert idegesek? egy kis karcolas miatt? LOL... vagy mert kerul egy varrat a kezebe? pfffff..... -
KERO_SAN
aktív tag
A szulei?...
Egy kutya nem 1 embere ha a csaladban el, hanem egy kozosseg resze.
Nem ertem a szuleit, ha ok nem szeretik a kutyakat, akkor miert engedtek hogy megtartsa?
Azt gondoltak hogy ameddig el majd kerulgetik, es tudomast sem vesznek rola?
A szuleinek is ugyan ugy reszt kellet volna venniuk a kutya neveleseben mint barki masnak a csaladban. -
KERO_SAN
aktív tag
7 eve van kutyam, idaig komolyabban egyszer se harapott meg.
Parszor elofordul hogy odakap, de csak akkor ha piszkalom vagy idegesitem....
Ha megharapna, akkor se nagyon erdekelne, mert az en hibam.
Harapott mar meg idegen kutya, ossze is vartak a kezem, de eszembe nem jutott hogy felhaborodva az allat elaltatasat kerjem, pedig azt a kutyat meg csak nem is piszkaltam, magatol jott nekem..
Ha a hugod egy ertelmes lany, akkor elmeseli mi tortent igazabol ( tuti , hogy nem egy ul parancs miatt harapta meg ) ha egy hisztis kis picsa akkor meg baszd szajba jol es mondd meg neki hogy a kedve miatt nem lesz elaltatva a kutya...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy harapas miatt hulyeseg halalraitelni egy allatot...
Ha megteszitek meg van a velemenyem rola...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)