Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
danee91
üzenetére
Én is amellett voksolnék, hogy nézz szét itt az apróban, hátha találsz új, vagy jó állapotú használt kijelzőt. Plusz van itt néhány arc, aki olcsón be is szereli neked.
Az olaj tényleg macerás, a vizet talán ki lehetne valahogyan szárítani, de az olajat... Kemény buli lehetett

-
ABE
őstag
válasz
danee91
üzenetére
Maga a képernyő több elemből épül fel, nem csak a TFT panel van benne, hanem különböző fóliák, amik közé simán bejuthat a folyadék. Ahol világos lett a kijelző, ott a befolyt étolaj miatt másként kapja a háttérvilágítást a panel. Ha ott megragad a cucc, azt ki nem fogod szárítani (még a vizet sem), vagy cseréled, vagy ha bátor vagy, szétszeded a kijelzőt, és kitisztítod. Kis útmutató: Locsolás, belezés, avagy mit rejt a TFT panel? Én is így csináltam meg a beázott kijelzőmet, és ugyan nem lett teljesen tökéletes, de hónapokig használtam, míg ki nem cseréltem.
(Mondjuk az esetedben az olajat nem hiszem, hogy simán vízzel el lehetne távolítani, mondjuk benzin, vagy ilyesmi kéne hozzá.) Hogy miért nem egyből jelentkezett a hiba, arra valószínűleg az a magyarázat, hogy amíg függőleges helyzetben volt a kijelző, addig nem folyt be a trutyi a rétegek közé, csak amikor lehajtottad a kijelzőt, vagy mozgattad a gépet. Ha inkább a csere mellett döntesz, a költséghatékonyság miatt inkább szétnéznék a helyedben az apróhirdetések között, szerintem olyan 15e forintért lehet kapni a gépedbe való kijelzőt, jófej eladó ki is cseréli neked ingyen. 
-
^Clown
addikt
válasz
danee91
üzenetére
Inkább itt tudnak neked segíteni.
Egy jó tanács, készíts róla fényképet, és úgy kérj segítséget, bár a leírtak alapján elég reménytelennek tűnik a helyzet

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest