- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
danee91 #11598 üzenetére
Én is amellett voksolnék, hogy nézz szét itt az apróban, hátha találsz új, vagy jó állapotú használt kijelzőt. Plusz van itt néhány arc, aki olcsón be is szereli neked.
Az olaj tényleg macerás, a vizet talán ki lehetne valahogyan szárítani, de az olajat... Kemény buli lehetett
-
ABE
őstag
válasz
danee91 #11591 üzenetére
Maga a képernyő több elemből épül fel, nem csak a TFT panel van benne, hanem különböző fóliák, amik közé simán bejuthat a folyadék. Ahol világos lett a kijelző, ott a befolyt étolaj miatt másként kapja a háttérvilágítást a panel. Ha ott megragad a cucc, azt ki nem fogod szárítani (még a vizet sem), vagy cseréled, vagy ha bátor vagy, szétszeded a kijelzőt, és kitisztítod. Kis útmutató: Locsolás, belezés, avagy mit rejt a TFT panel? Én is így csináltam meg a beázott kijelzőmet, és ugyan nem lett teljesen tökéletes, de hónapokig használtam, míg ki nem cseréltem.
(Mondjuk az esetedben az olajat nem hiszem, hogy simán vízzel el lehetne távolítani, mondjuk benzin, vagy ilyesmi kéne hozzá.) Hogy miért nem egyből jelentkezett a hiba, arra valószínűleg az a magyarázat, hogy amíg függőleges helyzetben volt a kijelző, addig nem folyt be a trutyi a rétegek közé, csak amikor lehajtottad a kijelzőt, vagy mozgattad a gépet. Ha inkább a csere mellett döntesz, a költséghatékonyság miatt inkább szétnéznék a helyedben az apróhirdetések között, szerintem olyan 15e forintért lehet kapni a gépedbe való kijelzőt, jófej eladó ki is cseréli neked ingyen.
-
^Clown
addikt
válasz
danee91 #11591 üzenetére
Inkább itt tudnak neked segíteni.
Egy jó tanács, készíts róla fényképet, és úgy kérj segítséget, bár a leírtak alapján elég reménytelennek tűnik a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest