- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
impotant? olyat ne is találjon, az nem jó semmire
icipicirigo:
hááát... tőlem Prom 175-öt kért egy vadiúj, 3 év garis darabért, amiben 4 GB RAM van (nem is értem ezt a 3-at, nem csak 32 bites Win alatt nézte?), erősebb proci (mondjuk most ezzel lebuktam evone előtt), meg 9 cellás akksi (ami helyett én 6-ost kértem).
-
Tin
veterán
ha visszakeresel, korábban én is írtam erről. nekem is ALPS volt, lötyögött, de nem az volt a gond, hanem az, hogy egy-két billentyű nyikorgott időnként, elég zavaró volt. én rájuk csörögtem, bemondtam az NMB billentyűzet FRU-ját, és szóltak amikor megvolt. bevittem, 5p alatt kicserélték.
ugyanazt mondhatom, mint a többiek. az NMB nem lötyög, talán csak bal felül icipicit, sokkal masszívabb, minőségibb. viszont, jóval erősebben kell gépelni rajta, mint az ALPS-on, azon sokkal "szétfolyósabban" lehet gépelni.
szerintem jobb. de ok nélkül nem biztos hogy cserélik, szóval légy meggyőző -
taltos
senior tag
Én helyszíni garanciára bővítettem a gépet, így csomagküldő szolgálattal küldték ki (és viszik el) a cserealkatrészt, plusz nekem kellett beleraknom. Csütörtökön vagy pénteken szóltam nekik, és kedden hozták ki Debrecenbe. Ha felhívod őket, és bemész, biztos, hogy helyben cserélni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest