Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Én csak a lenovo oldalán felkínált drivert szedtem le, és mondom, soha nem volt ilyen gondom. Sleep után egyből volt wifi, nem kellett várnom fél perceket. Ennyi erővel mindegy is lenne ha kikapcsolnám, főleg ha azt nézem, barátnőm gépe hdd-vel 14 másodperc alatt áll fel windows 8al.
Ő 2x bekapcsolj a gépét mire nekem sleep után feláll a wifi. Semmiképpen se nevezném ezt normálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő 2x bekapcsolj a gépét mire nekem sleep után feláll a wifi. Semmiképpen se nevezném ezt normálisnak.