Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Mások a strandolási szokásaink.
"
De most komolyan, egy 8-órás használat közben mi akadálya rádugni valamikor egy nyugisabb órára töltődni picit a power bankról?
Mert ugyebár ez volt a gond, hogy kényelmetlenebb a gépből kilógó bankkal használni a gépet, de miért kellene úgy? Én is szoktam nomádkodni, volt is tartalék akkum a T420-hoz (élmény volt cipelni kétszer 9 cellát, szerencsére csak ritkán kellett), de az újakhoz egyfelől nem kell már, mert többet bírnak akkuról, másfelől ha kellene is sokkal kényelmesebbnek gondolok egy power bankot, ami más eszközök áramellátását is profin megoldja a notebooktól függetlenül. Telefonnál aktívan használom, és teljesen bevált."Miért akarnánk egyáltalán egy külön egységet hurcolni magunkkal..."
A gépbe való csereakku nem külön egység, amit hordoznod kell?
Szvsz még problémásabb és kevesebb haszna van, mint egy modern power banknak....Az autós hasonlatodról az jut eszembe, mint amikor a régi időkben ahány telefon, annyiféle töltővel keltél útra. Ehhez képest ma már elég egyet vinni az egész családnak, sőt, ha a notebook USB-C töltőjét viszem, az a telefonokat is tölti szépen (kivéve a különc gyártót). Szerintem notebooknál is sokkal jobb egy univerzális powerbank, mint gyűjtögetni a típus specifikus, semmi másra nem jó akkucsomagokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Mert ugyebár ez volt a gond, hogy kényelmetlenebb a gépből kilógó bankkal használni a gépet, de miért kellene úgy? Én is szoktam nomádkodni, volt is tartalék akkum a T420-hoz (élmény volt cipelni kétszer 9 cellát, szerencsére csak ritkán kellett), de az újakhoz egyfelől nem kell már, mert többet bírnak akkuról, másfelől ha kellene is sokkal kényelmesebbnek gondolok egy power bankot, ami más eszközök áramellátását is profin megoldja a notebooktól függetlenül. Telefonnál aktívan használom, és teljesen bevált.
Szvsz még problémásabb és kevesebb haszna van, mint egy modern power banknak....