Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
3, nem ugrik. [link]
elméletileg az NMB a legjobb.
nekem eddig volt két 2 NMB, ( most is az van ). meg X41ben volt egy másfajta, és azt szerettem a legjobban eddig őszintén szólva.
annyira nem ugrik, hogy szerintem, ők is ( szerviz ) állandóan a legjobbat rendelik bele, még ha a "rosszabb" is volt előtte. -
feelgood
tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nem kell ilyet tenned, FN+F5 megnyom, ha látsz Wireles WAN kapcsológombot, akkor van kártyád.
Vagy nézd meg a System Update programban, hogy felajánl-e hozzá drivert! -
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Nem tudom, de szerintem látszott hogy elég látványosan meg akarok szabadulni attól a szar T61-től, aztán most meg ti itt veszitek megfele őket és csodálkoztok hogy mekkora szar.

Nem véletlenül fikáztam anno.
X szériát kell venni, azok sehol sem nyekeregnek, ezen érződik hogy ThinkPad.Nem érdekel a Roll Cage váz, nem dobálom, amikor recseg ropog nyekereg az egész gép, akkor valahogy nem tudom magammal azzal vigasztalni, hogy ááá mind1, ez azért van mert ott a roll cage, hogyha véletlenül rámenne egy kamion, vagy ráesne egy repülőgép hajtómű egy féregjáraton keresztül akkor ne sérüljön a gép.
-
-
feelgood
tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nem.
-
feelgood
tag
múltkor lefikáztad hogy megváltozott az új x-ek láttán a touchpadról a véleményem, válasz:
az eddig gépeken a gombok nagyon sok helyet elfoglaltak, és a "keret" is. most a gombok rejtettek lettek, és "keret" sincsen. azért így még is csak szinte már dupla akkora lett. így nézve sztem x220-on nagyobb a touchpad, mint a t61en volt, és szerintem a t61en is HASZNÁLHATATLANUL kicsi volt.
ettől függetlenül a trackpoint mellett, egy rakás kaki a touchpad, de normális méretekkel legalább van értelme hogy ott legyen.
-
feelgood
tag
windowson kezdem egy kicsit rakás szarnak érezni a lenovo wwan kezelését, nem lehet feltárcsázni, eltünik a vodás kapcsolat egy idő után, és nem értem, hogyha egy gagyi akármilyen vodafoneos program képes elolvasni a simen az smseket, akkor a lenovo programozói miért annyira buták, hogy ők nem képesek ezt megcsinálni. szar az egész ahogy van.
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
na végre ki tudtam próbálni már ezt a gps-t is, király ez is.

-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
Ekkora gyökeret mint a lenovo én még nem láttam, SE F3507g-vel miért nem lehet SMS-t írni meg olvasni? Kijelzi hogy kapott SMS-t de elolvasni meg írni nem lehet Windowson.... fasza. Vodafone HU.
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
Hát én teljesen bele"szerettem" az X220-ba, kell kell kell.
Már alig bírom kivárni hogy nálam legyen. 
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ágyban szar. T61en is így volt, nem szerettem, most X200on teljesen jól el tudom vezetni mindenhol, és egyáltalán nincsen kábeltörés veszély: [link]
-
feelgood
tag
Én nem tudom, de szerintem a ThinkPadeknek nincsen olyan durván fanatikus tábora, hogy ezzel basszák el az idejüket. Mármint hogy fake X220at gyártanak.

-
feelgood
tag
válasz
feelgood
üzenetére
Még képek. A tetves anyádat kedves lenovo amiért hátulra került a tápcsatlakozó.
Ezt szeretem a legjobban az X200-ban hogy oldalt van. De már legalább van Displayport. Ethernet bal oldalt, giga fail. Kijelzőben tutira nincsen már és nem is lesz soha Roll Cage, olyan rohadt vékony. -
feelgood
tag
Elkurvult ThinkPad.
X220.
Mágneses fedél, rejtett gombos tapipad. ( igy már van értelme a touchpadnek ezen a kis szar palmresten. )
Végre vékonyodik a kijelző keret, elsőnek nagyon furán néztem rá, de összességében én elfogadnám.
Ja igen, több kép: [link]
Sőt, nekem nagyon bejön, a mágneses fedelet leszámítva.

-
feelgood
tag
Najó, semmi extra nincsen a T400al kapcsolatban, van ez az új fajta billzet, elbaszták, de ki is cserélték a régi fajtára, ami a T60/T61ben volt. Szerintem nem nagyon lehet ilyen gépet találni már, biztosan a régifajta jó billzett van benne, és amúgy anno ezt egyből cserélte a lenovo.
-
feelgood
tag
Fasza! Szegény T61el rendelkezők, most majd hallgathatják eladáskor hogy, T400at már 40 ezer forintért is lehet venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444444
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
Hát nem tudom, szerintem ezek az új Edgek, király gépek lettek.

-
feelgood
tag
Szerintem nagyon el lett találva a Design. Ahogy látom rejtett Touchpad gombok, mint a Macbookoknál.
-
feelgood
tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
A T500 nagyon durván egyben van. A T61-hez képest az állam leesett tőle. Hülyeség szerintem fikázni a lenovot, sok jót tett azért a márkához. Az IBM-nek is voltak kísérletezései:
Például:A széria ( k* anyámat, tudom ( főleg Shadowfox-től )
)
Z széria ( bár ez lehet hogy sokkal lenovo közelibb szintén, mindenesetre ez is engem igazol )
G szériaHol vannak ezek most? Ja, sehol.
Lehetséges hogy ugyanígy lesz az X100al, vagy az Edge-vel is, 2-3 gép után eltűnik, majd kiderül. -
feelgood
tag
Na, mostanában érdemes lesz odafigyelni, jönnek lassan az új gépek, elsőként: X120e
Szerintem ez pont a "kif*szt érdekel?" kategória.
Nem kéne erőltetni.Illetve, ezt most a mostani melegedős X100e alapján mondom, ha ez jó lesz, még lehet beruházok én is egyre, az X200 mellé.
Lenovo also announced new ThinkPad laptops including the X120e ultraportable laptop, which is powered by AMD's upcoming Fusion processor. The processor combines a CPU and graphics processor on a single chip.
The X120e has 65% faster graphics performance and 30% longer battery life compared to its predecessor, the ThinkPad X100e laptop, said Luis Hernandez, executive director of Thinkpad transactional business at Lenovo.
The Fusion processor "gives users an enhanced experience because the CPU and GPU are on the same chip," Hernandez said.
The laptop has an 11-inch screen, and an HDMI (high-definition multimedia interface) port to connect the laptop to displays like high-definition TV sets.
"It might look small, but it's a pure business class device," Hernandez said.
The X120e will be available in February in multiple configurations, with prices starting at under $400.
Másodikként: Edge E420s
-
feelgood
tag
Na pedig én erről beszeltem.
Hat elsonek el kell huzni az ujjad, akkor egy zold led jelzi hogy oké, készen állok, aztán huzhatod el rajta megint az ujjad, es akkor bekapcsol. Ha jol láttam így mukodik, nem hiszem hogy tobbet fogyasztan ez a megoldás, mint az hogy allandoan vilagit a holdacska a gépen. 
-
feelgood
tag
válasz
sipi723
üzenetére
"Példáúl a gép bekapcsolása után lehet a jelszót vele helyetesíteni?"
Igen, de az új modelleken, X201, T400s,410s, T410,510, W510 tud olyat is hogy már azzal kapcsolod be eleve a gépet, hogy elhúzod rajta az ujjad.
Innentől kezdve a Power-ON jelszót se kéri, és a Windowsba is beléptet.Nekem van Power-ON passwordom, és már itt kéri az ujjamat, elhúzom és beléptet onnantól kezdve a Windowsba is, ahol szintén van jelszó.
Jó cucc. -
feelgood
tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Sajnos nincsen rá igény hidd el. Ez látszik is, felbontásban visszafele fejlődünk, egyre kisebb felbontásokat kapunk, és az átlag juzerek rohadtul nem nézik ezt, csak hogy JAJ DEJÓ CSILLOG VILLOG A GÉP, OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :ultracukifej:
( sajnos a vonaton pont kihallgattam egy ilyen beszélgetést
)Manapság átlag felhasználókat nem érdekli semmi egy laptoppal szemben, csak csillogós legyen aztán kész. ( nem csak a kijelzőre gondolok, hanem hogy a gép minden részre gyűjtse az ujjlenyomatokat stb. )
Egyes emberek annyira igénytelenek a gépeikre hogy csak csodálkozni tudok néha, mikor leszedtem a matricákat az X200ról ( Vista, C2D, Wacom Penabled, Energy Star ) szabályosan hülyének voltam nézve: "minek azt leszedni, jó helyen van az ott"
Pedig hát itt szerintem mindenki tudja, hogy 1-2 év után hogy néznek ki ezek a matricák, illetve milyen az mikor ennyi idő múlva szedődik le. 
-
feelgood
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
én nem nagyon értem mi ennek a lényege? miért jobb egy ilyen transnote mint egy mostani tablet thinkpad?
nem fikázásbol kérdezem, nem kell megsértődni, csak valamiért nem nagyon látom az értelmét. vagy csak a nosztalgia miatt?

illetve a jobb oldalon levő papír tarolót is használod? sokat jegyzetelsz? vagy hogy használod és mire?
-
feelgood
tag
válasz
NitrousB
üzenetére
T400 óta van esetleg jelen, a T61em nem nyekergett a csuklótámasznál.

T400at igaz soha nem láttam, de múltkor egy T500al találkoztam, és annál se volt mondjuk ilyen gond, az gép olyan volt mintha egy tömör vaslemezt tartottam volna a kezemben, nagyon durván van összerakva. Nagyon tetszett!
A melegedés meg hát ilyen, ezért nem szabad olyan ThinkPadet venni aminek 35W TDP procija van.
Én annak idején a T61el ugyanezért szívtam a fogam. A T400, T500 modellekkel nincsen ilyen szempontból gond, jobb hűtés, és 25W TDP. A jövőre megjelenő modellek kevésbé fognak melegedni. -
feelgood
tag
nem, semmi baja.
csak kivancsi voltam.érdekes én azt tapasztalom hogy csak winnel mennek rendesen a thinkpadek. én így ki tudom használni a gép összes szolgáltatását, szutyok linuxal nem tudnám
látom nem rám utaltál ezzel. nálam semmilyen szoftveres gond nem fordult még elő egy tp-n sem.

a kettő darab sub pixel hiba amúgy most sem látszik. ezért nem zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
annyira nem ugrik, hogy szerintem, ők is ( szerviz ) állandóan a legjobbat rendelik bele, még ha a "rosszabb" is volt előtte.

Eddig is ezt írta ki a T61-ed.