Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Most akadtam erre a böngészőre..Az ok ami miatt keresgélni kezdtem,a firefox kiegészítős minapi hibája..akkor felraktam a chrome legfrissebb verzióját sok év után..és érdekes módon a gigabites netemet megfelezte kajakra..firefox alatt 800 fölött jött a letöltés chrome alatt 400 épphogy,ezen meglepődtem hogy hová tűnik a fele sávszél chrome alatt,alapbeállításon is és beállítva mindent blokkolóval stb ahogy általában használom,akkor is,újrarakva is csak 400,más böngészőt szintén chrome alapút próbáltam,azon is csak 400 megabit jött lefelé.Erre belebotlottam ebbe és visszakaptam a 800 mega feletti sávszélt.
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.
Linuxon használom,de ahogy láttam Windowsra is elérhető,a chrome kiegészítői mennek vele,szépen..egy dolog amit nem tudtam kilőni,és nem kellene nekem ,az a beépített blokkolója,így sajnos 2 blokkoló fut,én mióta megjelent ublock origint használok,így a böngészőben levő nem kellene, de nem találtam még rá módot hogy likvidáljam.De a lényeg hogy 800 fölötti a sávszél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.