- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Most akadtam erre a böngészőre..Az ok ami miatt keresgélni kezdtem,a firefox kiegészítős minapi hibája..akkor felraktam a chrome legfrissebb verzióját sok év után..és érdekes módon a gigabites netemet megfelezte kajakra..firefox alatt 800 fölött jött a letöltés chrome alatt 400 épphogy,ezen meglepődtem hogy hová tűnik a fele sávszél chrome alatt,alapbeállításon is és beállítva mindent blokkolóval stb ahogy általában használom,akkor is,újrarakva is csak 400,más böngészőt szintén chrome alapút próbáltam,azon is csak 400 megabit jött lefelé.Erre belebotlottam ebbe és visszakaptam a 800 mega feletti sávszélt.
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.
Linuxon használom,de ahogy láttam Windowsra is elérhető,a chrome kiegészítői mennek vele,szépen..egy dolog amit nem tudtam kilőni,és nem kellene nekem ,az a beépített blokkolója,így sajnos 2 blokkoló fut,én mióta megjelent ublock origint használok,így a böngészőben levő nem kellene, de nem találtam még rá módot hogy likvidáljam.De a lényeg hogy 800 fölötti a sávszél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pedig ez is chrome alapú,érdekes.Firefoxba beletették a baidu kínai kereső valamilyen kódját,ez nekem nem kell,tartsák meg maguknak.Úgy hogy marad ez a cucc,eddig stabil,gyors,és nagyon csecse.