Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT
    senior tag

Én amiben csak tudom lelövöm a telemetriát, de erősen kétlem, hogy az akasztaná meg böngészést. Még egy dolgot less meg be van-e kapcsolva: asztalin van RAM-kímélő üzemmód, nem tudom droidon azt beletették-e. Ha igen akkor kapcsold be neki, ha be van akkor ki. (Nagyjából annyit csinál, hogy az inaktív tabokat nem tartja frissen a háttérben, így van egy kis erőforrásspórolás.)
    Ha nem oldja meg akkor valami összeakadhatott a rendszerrel. Esetleg az akkuhasználatot pörgesd végig, milyen folyamatok a leg erőforrásintenzívebbek...
    Több ötletem nincs sajnos. :F

Én már elengedtem a telemetriát(Waterfoxot megnézted már LM-en?), már a KDE-be is befigyel :DDD (Mondjuk ott kikapcsolható,alapból nincs is bekapcsolva)
    A telemetriára azért gondoltam, hogy elméletileg kapják a fejlesztők a diagnosztikai adatokat a böngészőből, valószínűleg nem csak nálam fordul elő, a fél világ Huawei telefonnal rohangál, de már hónapok óta fenn áll a hiba. Akkó meg minek küldjem :F . A pajzsokat sem bántottam, standard módban vannak. A teló elég erős hozzá, az nem lehet probléma. Úgyhogy passz.

zizidor :

Megnézem a kacsát addig, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák