Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Természetesen minimális angol tudással vagy némi szótárazással a böngésző beállítható, az hogy nem tud (gondolom még) magyarul nem feltétlen vezető ok abban,hogy nekem nem nagyon jött be elsőre, ami engem zavart az az, hogy nem lehet a Chrome kiegészítőit feltenni holott a chrome alapjain van mint pl az opera és társai. A böngésző beépítve tartallmaz kb 5 féle jelszómenedzser programot, a lastpass-ot is (ami úgy tudom a legnépszerűbb) de nekem nem sikerült beüzemelni és őszíntén szólva így beépítve nem igazán bíztam volna meg benne, ezért azt állítottam be,hogy ne kezelje a jelszavaimat a browser, gondoltam letöltöm külön a lastpass Chrome-hoz kiadott kiegészítőjét, hát nem sikerült. Viszont a böngésző meglepően változatosan konfigurálható legalábbis abból ki indúlva amit szegényes angol tudásomból ki indúlva megértettem a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Hővezető paszták
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Automata kávégépek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest