- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Természetesen minimális angol tudással vagy némi szótárazással a böngésző beállítható, az hogy nem tud (gondolom még) magyarul nem feltétlen vezető ok abban,hogy nekem nem nagyon jött be elsőre, ami engem zavart az az, hogy nem lehet a Chrome kiegészítőit feltenni holott a chrome alapjain van mint pl az opera és társai. A böngésző beépítve tartallmaz kb 5 féle jelszómenedzser programot, a lastpass-ot is (ami úgy tudom a legnépszerűbb) de nekem nem sikerült beüzemelni és őszíntén szólva így beépítve nem igazán bíztam volna meg benne, ezért azt állítottam be,hogy ne kezelje a jelszavaimat a browser, gondoltam letöltöm külön a lastpass Chrome-hoz kiadott kiegészítőjét, hát nem sikerült. Viszont a böngésző meglepően változatosan konfigurálható legalábbis abból ki indúlva amit szegényes angol tudásomból ki indúlva megértettem a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest