Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Misel]
tag
válasz
bambano
üzenetére
Persze, tudom, félreértés ne essék, én lennék a legboldogabb, ha lenne már egy zfs poolom
Csak arra az igazságtalanságra akartam rávilágítani, hogy ha szeretnéd biztonságban tudni az adataid, akkor nyúzdmegjól a vinyóidat, hadd szokják 
Consumer cuccok/non-ECC ram témához meg annyit, hogy egy fél órás FreeNAS forum olvasás _ENGEM_ meggyőzött a Supermicro lap és az ECC ram szükségességéről. +Backup persze.
(#4158) Brogyi - ha elolvastad azt a postot meg a prezit, amit linkeltem akkor tudod, hogy azért kell az ECC, mert ha nem veszi észre a RAMban a hibát semmi, akkor a diskre már hibásan fog kikerülni az adat, hibás paritás számolódik hozzá, a scrub viszont jó lesz. Tovább nem ecsetelem, mindenki döntse el maga.
Áramszünet meg további fail, főleg zfs-nél. Egyszerűen nem megengedhető, hogy a RAM tartalma ne íródjon ki.
Backup mindenkép kell, külön eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/16Gb RAM/550W Platinum
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- Fujitsu PRIMERGY RX300 S3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak arra az igazságtalanságra akartam rávilágítani, hogy ha szeretnéd biztonságban tudni az adataid, akkor nyúzdmegjól a vinyóidat, hadd szokják