Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleguru
csendes tag
Én is egy csomót előolvastam ebben a témában!!! Mindenhol az nvidiát írták!!! Tökéletes képet és hangot ad a kártya az AMD vel karöltve!!! Gyerekek azért lássuk be az i386 szabványnak mindkettő alkatrésznek kompabilisnek kell lennie. Így is full hd videó nézés közben semmilyen akadás nem tapasztalható és kb 10e ft egy ilyen kártya. Az egész történet kijön max 50e ből és kapsz érte egy erőgépet. Hasonló hardverrel nem is nagyon látsz iylen áron BOX-okat.
A hétvégén újra raktam az egész rendszert ugyanis az előzőnél települt valamilyen frissítés és nem volt hajlandó elindulni az X11window. Meguntam és egyszerűsítettem:
Végre megjelent az xbmcbuntu ami egy teljes rendszert dob fel igaz sajnos 32bites változatot...
De minden előre be van állítva csak SAMBA, pureftp, transmission-t kellet beállítanom rá de az kb 20perc volt a telepítést követően. Nvidia driverből 280 as van benne alapból ha jól láttam már kint van a 295.33 lehet hamarosan kap egy frissítést az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Router gondok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De minden előre be van állítva csak SAMBA, pureftp, transmission-t kellet beállítanom rá de az kb 20perc volt a telepítést követően. Nvidia driverből 280 as van benne alapból ha jól láttam már kint van a 295.33 lehet hamarosan kap egy frissítést az is.