Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Az Elitebook- kok jóval strapabíróbb szerkezetek, mint a Probookok, nekem volt mind a kettő ( bár korábbi verziók )
-
qbeer666
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Nekem ProBook 450 G1-em van, ami ugyanaz mind a 600-aa, amit te írtál csak rosszabb kijelzővel. Sztem az elég jó választás lenne, a másikat annyira nem ismerem, bár sztem az egy régebbi típus, és amikor fél éve vettem az enyémet, akkor ennek egyetlen hátrányának a kijelzőt tartották, de a 600-as kb. 60e ft-tal drágább volt.

-
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Hát ez ilyen akkor... Remélem azért az újabb szériásokban már alap a váltás.
Vettünk kettő 8460P-t használtan 90K-ért és teljesen jól mennek. Abban nincs DVGA. -
Khelben
nagyúr
válasz
INTELligent
üzenetére
Fizikailag nincs kivezetve a cpu-ból az integrált vga, tehát nem tudod kiszedni a dedikáltat, mert akkor el se indul a gép. Legalábbis a 8560W-n így van és másfél órát bír az akku sima filmnézéssel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
INTELligent
üzenetére
Szia
A cikk alapján teljesen tiltva van az Intel HD, innentől életre sem tudod kelteni, tehát csak AMD van, nincs váltás.
Itt nem úgy van, mint sok konzumer gép esetében, hogy van Intel HD meg AMD is és vált a rendszer ha kell, ez kb. olyan mint sok nagyon felső gamer gép, hogy csak dvga megy. Itt nincs semmilyen BIOS bug. -
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Jól értetted, ez valami BIOS bug lehet... fogalmam sincs, hogy javították-e, de teljesen jogos...
Szerintem ne vedd meg addig amíg nem derült ki valahonnan. Bolt stb..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
Miért kéne kikapcsolni? Alapból az i5 integráltat használja. Csak játék közben megy át a Radeonra. Vagy valami speckó problémáról van szó? Amúgy volt erről szó itt a topicban, arra jutottunk, hogy a Radeon mobile chip is alig fogyaszt idle-ben. Talán semennyivel sem többet. 50-60 Mhz-re leveszi az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Shure Podcast mikrofon
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx