- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz Ren Hoek #38972 üzenetére
Nekem is remekül teljesít! Az usb 3.0-ás problémát sikerült megoldanom... Mikor feltettem a drivereket valamiért az usb 3.0 controller nem települt fel... a telepített listában ott volt a driver száma, de nem települt! Néhány hozzászólással korábban írta egy fórumtárs, hogy neki is gondja van a 3.0-s portokkal... gondoltam teszek egy próbát és frissen leszedett drivert simán feltette!!! Így már működnek ezek is...
Ha már 8460p... webkamerával hogy állsz??? Nekem nem működik az sem! Nem használnám, de idegesít, hogy nem is tudnám... Lehet, hogy a driverek telepítési sorrendje nem mindegy? Mi kell a webcam működéséhez?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Acer Nitro 5 AN515-55-56F5
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest