Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Xantor
üzenetére
Ubuntu-val érdekes lesz, mivel nincs rá driver támogatás, és nyugodtan lehet mondani és jogos is (ebben az esetben), hogy a linux drivere nem jó. Én próbáltam több linux disztrót (notebook) és nemigen volt rá normális driver támogatottság, hol ez, hol az nem működött jól, csak winen.
(#37707) sudubigyibó: egyszerű, tegyél rá egy érintetlen msdn-es win7-et, 30 nap próbaidőszakkal jár (ezalatt nyugodtan tesztelheted), ezzel megnézheted, ingyenes és hiteles is.
-
pmheros
őstag
válasz
Xantor
üzenetére
1, általában vesznek mégegyet , és cserélgetik
2. először legyen meg a laptop, aztán ha magasak a hőfokok, majd kitalálod. Én sem használok ilyet.
3. Nem ez a típus, de van laptopos hátitáskám. Szeretem
5. van aki akksi kímélés címén feltölti majd kiveszi. És csak ritkán teszi vissza.
6.Ezek az akksik nem bírják a teljesen lemerített állapotot!!!Sose tedd puha felületre a laposod, a lábacskái belenyomódnak az anyagba, a hasa felfekszik, a hűtőnyílások lezáródnak.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Xantor
üzenetére
Notik világában még nem vagyok teljesen otthon, de néhány dolgot biztosan tudok.:
Akkumulátort szinte mindig lehet nagyobbra cserélni, a legtöbb gyártó szériákhoz kiad nagyobb akksit. Ez esetben fel szokta tűntetni, mely típúsokhoz használható.
Persze hozzá értők biztos kiokosítanak, mely más akksikkal működik még jól.Laptop hűtőből nem tudok nyilatkozni.
Táska ügyben nem tudom, mit szóljak hozzá. Nekem tokom van hozzá, és iskolatáskába hordom (van belső notebook zsebe, és nem olyan feltűnő, mint egy laptop táska, de kényelmesebb, és elfér benne még sok más is; emellett olcsóbb, mint egy minőségi notebook táska)
Az akksi igazából nem megy tönkre csak úgy.. néhány év alatt akármit csinálsz, gyengülnek, d enem számít sokat, hogy használod (persze extrém kivétel mindig van).
Ha kiveszed belőle, akkor is javasolt néha teljesen feltölteni, meríteni (5-10%-ra majd tölteni néhány órán át.. nem levenni egyből 100%-on). Tárolásra talán 60% körüli töltösség lehet a legjobb. De egyébként lehet tölteni össze-vissza, töltőre teheted 70%-on is, nem lesz baja, csak ajánlott néha "formázni".
5-10% alá lehetőleg ne merítsd az akksit. Szándékosan főleg ne. Ez nem NI-MH akksi, haname Li-ion, annak nem tesz jót.Optikai meghajtó helyett üzleti gépeknél lehet akkumulátort tenni, de ezt a nem üzleti modellek többnyire nem támogatják.
Ha vonatozol vele,s szerintem tedd alá a hűtőt (bár nekem nem melegszik nagyon, én csak sima notebook alátétet használok, előnye: puha, párnás az alja. pl.: ilyesmi)
JAVÍTSATOK, HA VALAHOL TÉVEDEK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx