- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
válasz
leecheer #4411 üzenetére
a ram kérdés ne legyen szempont. 8ezer közeliért tudsz venni 2gb márkás ramot ha mindenképp' azt akarod ,h ugyanaz legyen a gépben. a notik nem ugyanúgy kezelik a ramokat ,mint az asztalinál, simán megy a legtöbb ram együtt, és nem szoktak összeakadni. mi a dell inspironhoz vettünk +1gb corsair-t és simán akadás nélkül futnak. a kijelző ms-éről nem sok mindent tudok elmondani, de igazából nem is tudom ,h az mihez kell, játszani igazából úgysem lehet ,mer nem erre lett kitalálva, mint úgy a leptopok zöme. persze a sanandrist feltettem én is ,h kb meddig lehet vele élvezetesen játszani, de játékra inkább konzolt, vagy egy asztalit használj.
-
ABE
őstag
válasz
leecheer #4411 üzenetére
Nem nagyon szokták megadni az összes adatot a kijelzőkről, de ahogy olvasgattam teszteket, olyan 16ms-os a megszokott válaszidő ebben a kategóriában. Gondolom LG, Samsung az elterjedt beszállítók.
Dual memóriakezelést meg ne misztifikáld túl, nem sokat hoz, ez legyen vásárláskor az utolsó szempont...
Az én gépem sem támogatja az 5.1 térhangzást, de érdekes módon meg tudja hajtani az 5.1-es hangfalszettet egy kábel csatlakoztatásával. Igaz, nem nagyon használom, meg szabályozni se nagyon lehet, de félmegoldásként elfogadható.
-
zedii
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
leecheer #4395 üzenetére
Az ex610 tulajok sorra írják az MSI topikba, h a ventillátor egy idő után bedöglik és a gépnek olyan lesz a hangja mint vmi fűnyírónak. Ég és föld a 6715b az ex610hez képest, ráadásul az MSI-nek alkatrészelátottsági problémái vannak így ha elromlik a géped jó sokat kell rá várni, h kész legyen. Jó pont viszont az MSI-nek, h erős VGA van benne.
De ne ess te is abba a hibába, h a VGA miatt veszel egy gagyi gépet! -
zedii
aktív tag
válasz
leecheer #4395 üzenetére
nekem a fullosom van. anyag billentyűzete és a kijelző minősége nekem tökéletes. nincs vele gondom. sőt. a billentyűzet kifejezetten jól val elosztva és , mint említettem a nyomogatása is kellemes, a kijelző nekem nagyon megfelel. Amit nem bírok megszokni: 2ghz pörög a két procit és ezt a venti próbálja kompenzálni, ami meg hanggal jár. ez a hang ott feltűnő, ha mondjuk otthon a dolgozóba ahol többnyire csend van dolgozgatnál. Illetve az aksival vannak még bajaim. összeségében masszív jó kis gép, de engem zavarnak a nyavajái. Vista megfogta a rendszerem, Xp meg hasít rajta, mint állat. Ha msi és a hp közt dilemmáznék hp-t venném megin. amúgy meg biztos ,h valami másabbat keresnék (ibm|dell) de nyílván valóan ennél lejjebb nem adnék a kijelzőből. szerintem az benne a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest