Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Milyen VGA volt benne?
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Írj ki telefonszámot is

-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Ha dedikált VGA-val használod akkor a CPU 15%-al melegebb valamint melegszik a VGA-nál, ha viszont integrált VGA-val használod a notebook hűvös és halk. CPU is 38 fok környékén mozog.
Catalyst-ban állítsd át az energiatakarékos GPU-ra (HD4250).
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Ha integrált VGA-val használod akkor nem melegszik egyáltalán, éppen most tesztelgetem. Tudod, h kell átkapcsolni?
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
A dolgok egy részét visszavonom
A gép baromi brutális, ez a VGA egy atomerőmű, viszont hosszas játék után a VGA-nál lévő burkolat, ami pont a tapipad mellett van, avagy a kéztámasz elég rendesen átmelegszik. Ez tipikusan annak az esete amikor a gép zavaró helyen melegszik.
Az Envy15 után álmodni se mertem volna, h a HP mérnökei olyan hülyék lesznek, hogy még 1x a kéztámasz alá (tapipadtól jobbra) rakják a VGA-t.
-
spyduck
nagyúr
Én már tegnap elolvastam +néztem ebay-es tesztvideókat. Arra kellett rájöjjek, hogy az Intel X25-V a maga 22-23.000ft-jával arra, h teszteljem, kipróbáljam, bőven megfelel.
De viszont elég aggasztó, h rohamosan csökken a kapacitás és az SSD-k 20%-át szabadon kell hagyni. Ezért is gondolom ú, h várni kell még ezzel a technológiával viszont ennyit talán megér, h kipróbáljam milyen eszméletlen sebességgel fut a windows7.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ùjat természetesen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egy 6910p ugyan ezzel a hibával került hozzánk. Szervizes srác előttem szedte szét, helyrerakta úgy, ahogy elmondtam. Aztán lehet, hogy a kábel volt kicsúszva és összekevertem.... Hazamegyek és megnézem.
szerk.:
Az inverterek a kijelzőben vannak, nem a billentyűzet alatt.
Valószínűleg igazad van, de azért megnézem magamnak. Az én szervizelésem a bill cserékben és a CPU venti tisztításban ki szokott merülni.
De hát legrosszabb esetben is 2:1 az én javamra hülyeség leírásában![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
leyo76
üzenetére
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi, kijelző az ugye matt?
Nálam olyan volt de itt a honlapon nem írják, h ennek milyen.Zsanér mennyire biztató?
Nem lesz vele gond.Néztem a billentyűt tényleg hülyeség az oldalsó gombsor, felületet tekintve pont ilyenre van szükség.
Baromi idegesítő amikor gépelek, automatikusan nyúlnék a shift-hez és előugrik egy számológép vagy egy outlook.nnyi még érdekelne hogy teljesítményben mit visz, de gondolom telepítés után már nem foglalkoztál vele
Net, film, office stb.... tökéletes.Felhasználási terültet internet mellet, szöveg-, képszerkesztés (photoshop), HD film tv-re esetleg ritkán egy kis game, ha megjelent a TDU2 (persze nem várom hogy full felbontásban fusson)
Photoshop - 1366*768-on? Baráti
Ezen a gépen még a NFS UG2 is csak mediumon fut el. A TUD1 el sem indul, a TUD2-t meg sztem el is felejzheted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
leyo76
üzenetére
Tegnap telepítettem fel egyet.
-kijelző átlagos
-gépelés nagyon kényelmes de gagyi az alátámasztás + zavaró a bal oldali multimédiás gombsor
-a recés felület jó mert nem karcolódik, kopik, maszatolódik stb....
-design sztem gusztustalan
-hangos
-váz mervsége nagyon jó
-touchpad jó a gombjai viszont nem vmi kényelmesen használhatóakMi érdekel még?
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Rakd fel az Everest-et vagy a HWinfo32 nevű progit!
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Mivel én is elcsesztem a recovery partíciómat felhívtam a HP-t. Elkérték az adataimat és mondták, h 1-1,5 héten belül küldik postán a windows7-et meg a driver cd-t.
Sztem próbáld meg ùjra!
Tel.:06 1 382 1111
válaszd az 1-es menüpontot. -
-
spyduck
nagyúr
Kell nektek letörölni a gyári win7-et
[link] -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ne terjesszél hülyeségeket, mert csak magadat járatod le. 20db ilyen gépet bontottam már ki amikor lepecsételtem a CHS által kiállított garijegyet. Gyári ùj, bontatlan csomagolással rendelkeznek ráadásul magyar a billentyűzetük.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tea'lc
üzenetére
A 6910p egy eleve halkan cicergős fajta. Elvileg a CPU miatt csinálja, ha az energiagazdálkodást energiatakarékos módba rakod akkor elvileg bem cicereg akkuról. A többi problémádra nem tudom a gyógyírt, elég egyedi.... Nekem az eddigi legkedvesebb gépem a 6910 és a 8710w volt. Jelenleg is van egy 6910p-m és semmi gond nincs vele.
Ami nálad hibás lehet még az talán a CPU vagy a RAM esetleg a HDD. Az alaplapot kizárhatjuk
futtass le pár tesztet:
hdd-hard disk sentinel
ram-memtest86
cpu-passz
az erős cicergést a táp is okzhatja.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A távirányítóra nem emlékszem de az enyémben azt hiszem nem volt.
Ne vedd meg sztem! -
spyduck
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ha 8400-es nvidia van benne akkor ne vedd meg!!!! Azok szériahibásak voltak, potnosabban csak a GPU, de elég hamar bedöglenek.
Másrészről a DV6000-es széria sztem a HP szégyene, szép de nagyon rossz. Lötyög a zsanér, cicereg stb....
Volt nekem is, hála istennek 3 napon belül vissza tudtam vinni. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én ùgy tudom alu de érzésre tényleg furcsa.... Csináltam mini tesztet az Envy-ről, az alapján semmi gond nincs az értékekkel, egyszerűen a vékonyság miatt a szigetelés nem elèg. Nekem nagy csalódás volt! Viszont a teljesítménye eszméletlen!
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A szigetelést itt megoldották rendesen? Csak mert az Envy igaz jó eredményeket mutat de nagyon hamar átmelegszik a burkolat.
-
spyduck
nagyúr
Nesztek HP Envy 15 teszt : [link]

-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért nem válaszoltam, mert nincs kedvem veled veszekedni!
Maga a renew kategóriába beletartozik az, h javított. Akkor mi a fenéről beszélsz????Nem 1 olyan gép volt már nálam amin volt OS és vmi baja volt vagy full karcmentes, fóliás volt OS nélkül.
Az is beletartozik, h itthon vagy külföldön leszedik róla az OS-t. Mivel te csak a Pavilionok világában élsz és tudsz válogatni a gépek között és nem csomagra veszed meg őket nagy számban nem is várom, h megértsd
Csak tudod furcsa, h ezzel foglalkozol és ilyeneket írsz! Azt se tudtad nemrégiben, h maga az ASIS kategória megszűnt
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Ez azért nem így működik! Azt rakják bele ami hozzá való.
(1) Hogy fogod eladni a jövőben?
(2) Ha másik szervizbe viszed a géped elküldenek a francba mivel nem az van a gépben ami gyárilag
(3) Sztem az a panel rossz és azért nem eredetit raktak bele mert elfelejtették megrendelni és "ami van éppen" alapon belerakták. Sajnos hallottam már ilyet de szervizet nem nevezném meg!Küldtem pü.-t!
-
spyduck
nagyúr
No, megvan a 8540p
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyenlőre jól bírja a Lan party-t. Kár, hogy megyek dolgozni 6-ra, ha jól számolom van még majdnem 3 órám aludni
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Itt világosan le is van írva a renew-ról, h éppen olyan gyakori a használt mint az ùj gép: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ùgy látszik, h megint ùjat fogok neked mondani de amiket leírtál már elég régóta renew programnak tekinthető (használt/javított, illetve garban visszavett gép).
Az viszont más tészta, h te tudsz válogatni közülük.... Az se jelent semmit, h nincs rajta OS, valószínűleg külföldön így arùltàk vagy eladták róla. -
spyduck
nagyúr
válasz
j0zsef
üzenetére
Telepítsd fel a HWinfo nevű programot. Ez a gép bekacsolásától jelzi a hőmérsékleteket. Játsz vele és linkeld be a screenshotot. Abból minden ki fog derülni, mondjuk én azt gondolom, h ez egy alaplaphibás gép ami a renew tesztfázison átment. Sajnos előfordul az ilyen de a szervizben ha küldesz a hibáról egy részletes leírást kicserélik neked az alaplapot.
-
-
spyduck
nagyúr
Holnap veszek magamnak egy Elitebook 8540p-t. Amint lesz időm írok róla tesztet

-
spyduck
nagyúr
válasz
sultiii
üzenetére
Az akksid elhasználódott, ennyi! Ha felrakod az Everest-t vagy a HWinfo progit akkor meg is tudod nézni, h hány %-ban.
Melegedés fügvénye, h meddig bírja az akksi gyártótó függetlenül. Általában 1-3 év között szoktak kipurcanni. Nem véletlenül ad minden gyártó 1 év garit az akksira és a töltőre. -
spyduck
nagyúr
válasz
bela85
üzenetére
Persze, lehet kicsit rosszul fogalmaztam. De ha végignézed az aprót és találsz vmi nagyon olcsón ott hétszentség, h nincs telefonszám.
Amúgy nem tudom megérteni, h ez egyeseknek miért jó, h kamu hirdetéseket adnak fel
szerk: persze nem egy olyan van, h a telefonszám ami meg van adva az "ilyen számon előfieztő nem kapcsolható" kategóriába tartozik.
-
spyduck
nagyúr
Első benyomások az Elitebook 8540p-ről:
- kicsit vastag
- baromi jó a hűtése (10 Perc netezés után a CPU 35 fok míg a GPU 40 fok alatti hőmérsékletet mutatott)
- halk
- a burkolat nem melegedett át mondjuk ennek tesztelésére több idő kéne
- a bill nagyon jó, nekem bejön a numpad is mivel szoktam használni
- a kijelző (1600x900) nagyon szép, betekintési szögei is jók. Persze nekem 15"-ban még mindig az 1680x1050 a favorit. Az 1600x900 azért lehet szerncsésebb mert nem kell DPI-t növelni meg nem kell nagyítgatni a weboldalakat viszont nem annyira szépElső körben ennyit tudnék hozzáfűzni

-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem nézted az összehasonlítást a DELL Alienware fényes kijelzőjével. A DreamColor kijelző megesz reggelire. Ez az a fajta kijelző ami a valós színeket hivatott megjeleníteni. Persze nagyon drága....
-
spyduck
nagyúr
Jól látom, h a 8740w-t lehet kapni világító billentyűzettel?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 14228-as hsz.-ben linkeltem egy 8740w tesztet. Ott szemléltetve is van képekkel, h mi a különbség. Lényegében akárhogy forgatod a gépet nem torzul a kép. Ez a Dream Color kijelző.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nincs ezzel gond, lényegében igaz amit leírtál. De vidd ki a sárkányodat egy kicsit a napsütötte tájra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott lennék nálatok most az biztos
Nem baj, tudok várni pár hónapot.....
Gondolkodom az IPS kijelzős változaton, az sztem már jobb mint a sárkány-é
Mondjuk ennyi pénzért.... -
spyduck
nagyúr
Találtam egy nagyon jó tesztet a HP EliteBook 8740w-ről: [link]
IPS kijelző, istenem

Amint lesz renew-ban veszem is meg
-
spyduck
nagyúr
válasz
TaliGa
üzenetére
Hidd el, h az a béna AMD proci tökéletesen kihajtja ezt a VGA-t! Nézd csak meg a G62-nél: [link]
A core i procik játékra egyenlőre sztem fölöslegesek ezekhez a VGA-khoz.
Elsőre nem tetszett a design. Most, h így több időt töltöttem vele megtetszett. Nagy előny, h a karcok és ujjlenyomatok nem látszódnak. A tapipad meg nem az én stílusom, h egyben van az egész és baromi nagy. Még a gombokon is van érzékelő aminek nem tudom mi értelme van.... Az viszont biztos, h a répgi pavilionokban lévű tükör touchpadnál bármi jobb.
A billentyűzet nekem csalódás! A régi sokkal jobb. Viszont a Pavilion DM3-nak nagyon jó és atom stabil bill-je van.Ha a 40xx széria nálad pl egy elitebook 8440p-t jelent akkor ha régen nem tetszett, a mostani véleményem már az, h nincs nála jobb

Igen a DIRT 2-re gondoltam én is.
-
spyduck
nagyúr
Picit unatkoztam így estefelé és elkezdtem nézegetni az új HP Pavilion DV6-3050eh notebookot.
Eddigi észrevételeim:
-2db VGA van benne, egy integrált HD4250 és egy dedikált HD5650 (az everest mutatta, majd ha több időm lesz jobban letesztelem)
-A gép nagyon halk és nem melegszik
-A CPU 48 fok környékén mozogCsinálok erről is egy tesztet.
Hogy mikor azt nem tudom, idővel.
Addig ha lehet gyűjtsétek már össze nekem milyen játékok-ról csináljak GAME tesztet. Lesz screenshot meg FPS diagram is.Ami eddig tuti:
-COD 4
-COD 6
-GTA IV
-StarCraft IIKénem még kb 5db, ha lehet legyen közte autós is

-
spyduck
nagyúr
Ha valakit esetleg érdekel csináltam egy mini tesztet a HP G62 (Radeon HD 545v, Athlon-II P320, 2GB DDR3)-es konfigurációjáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A gép baromi brutális, ez a VGA egy atomerőmű, viszont hosszas játék után a VGA-nál lévő burkolat, ami pont a tapipad mellett van, avagy a kéztámasz elég rendesen átmelegszik. Ez tipikusan annak az esete amikor a gép zavaró helyen melegszik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx