Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Eleve egy bizonyos részét nem is látod a kapacitásnak, pont emiatt. Szerintem ezen kívül nem kell tulzásokba esni. Nekem 60-ból eleve csak 55 látszik, az már majdnem 10%.
Akit érdekel, youtube-on nagyon sok összehasonlító videó van ssd vs hdd témában! Én csak azt érzem, hogy minden sokkal gyorsabb lett. Windows indítás, leállás. Program indítás. Telepítés vagy kitömörítés melletti programindítás, akár több program egyszerre is pillanatok alatt indul, ez hdd-vel borzalom. És most jéghideg a hdd fedél a laptop alján. Bár eddig sem volt forró, de azért ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx