Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Én eddig Xp-t és Vistát 4 HP ügyfélszolgálatostól kértem de csak 3-tól kaptam. A 3 nő adott. Egyszer egy férfi vette fel, az azt mondta nem tud küldeni, lenyomtam a kagylót, újratárcsáztam és rögtön küldték.
Az én véleményem az, h ha konkrétan megmondod mit akarsz akkor megkapod, bár a Pavilion newm híres az XP támogatottságáról szóval nektek lehet ezért is nehezebb.Azt kell mondani:
A gépeden Angol XP van és szeretnél helyette magyart kérni, ennyi.
-
spyduck
nagyúr
milyen előtelepített rendszerrel került forgalomba, azt azért csak-csak...
A vicc az, h azt sem tudják. Olyan gépre is lehet oprendszert kérni amihez nem volt vásárolva semmi.annyiban volt választásom, hogy 32 vs. 64 bites, angol vs. magyar nyelvű legyen-e?
Szerintem ez azért volt mert az ügyfélszolgálatos kérdésére elmondtad, h XP matrica van a gépeden így csak XP-t kérhetsz.
Ha nem hiszed el hívd fel a HP-t és serialodra kérj egy Vistát. Ki fogják küldeni. -
spyduck
nagyúr
Már nem azért, de szerintem nem kell indokolni a HP-nél, hogy miért kérsz tőlük telepítő lemezt.
Ebbe teljesen igazad van. Én az elmúlt 3 hónapban 3-at is rendeltem.Elkérik a laptop SN-t, lecsekkolják, hogy milyen op.rendszerrel lett eladva, és ugyanolyat minden egyéb kérdés nélkül postáznak.
Abban is 100%-ig biztos vagyok, h nem tudják serial alapján, h nekem milyen oprendszer vana gépemen, ezáltal olyat kérek amit akarok
. Persze rákérdeznek de lehet bármit mondani
Ha a netes garirendszer azt jelzi, h a garancia aktív akkor küldik az oprendszert postán 1-1,5 héten belül. És mivel a netes rendszer az ASIS gépekre is azt jelzi, h a gari aktív ezáltal arra is küldenek regisztrált oprendszert. Az viszont más kérdés, h a matrica nélkül nem érvényes. -
spyduck
nagyúr
Nem volna jobb ha ketté lenne bontva a topik?
HP Compaq / Elitebook
HP Pavilion / Presario -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én a netes garanciaellenőrzőről beszélek.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Konzumer notik között a DV5-ös Pavilion nagyon jó arról szó nincs. Őszintén szólva nekem a Pavilionok a legtetszősebbek, egyszerűen gyönyörűek
De mégis "p" szériás HP Compaq-ot vagy Elitebook-ot választanék a lentebb említett dolgok miatt.
sakeee82Nem volt még x2-es AMD-s gépem, nem nagyon tudom, h működik procija.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Amit az eddigi beszélgetéseinkből leszűrtem, h ez az első notid
Ne vedd sértésnek de szvsz nincs viszonyítási alapod.Manapság már szinte nagyon kevés noti van ahol matt kijelző
Szinte az összes üzleti kategóriás notinak MATT kijelzője van.Akku 2 óra.
Az enyém 5 órát bír.Az anyaghasználatra sem panaszkodom, egyszerüen csak vigyázni kell rá.
Aki sokat utazik, sokat hutcolja nem biztos, h ez előny.vinyónak a védelme az már minden hp notiba megtalálható, igy nem mondható már extrának.
Ebben teljesen igazad van főleg, h nem is sok értelme van
Ha energiatakarékos módba állítom, akkor nem is igazán melegszik.
Az üzleti notik azért is drágábbak mert jobb a hűtésrendszerük és nem kell trükközni. A noti legnagyobb ellensége a hő.HP nál se olyan hülyék hogy ez miatt menjen tönkre a noti.
Igen nem hülyék, szándékosan csinálják. Azért csinálnak silány minőségű termékeket, h elromoljon "x" éven belül és te újat vegyél. Ezért éri meg nekik olcsó gagyi gépet csinálniuk. Persze kiszolgálják azt a vevőréteget akinek sok a pénze és a minőséget szeretne.A zsanérok pedig sztem tökéletesen működnek,
KB 1cm-es a holtjáték, ha mozog az asztal mozog a kijlező. buszon, vonaton elég rossz.
sakeee82Nekem ergiatakarékos üzemmódban akkuról 38fokos a procim. Netezés közben 42-44fok. Terhelve 68 volt a legtöbb.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
elitebook:
"jó anyaghasználat"
-MATT kijlező (opcionális LED kijlező)
-winya rázkódásvédelem
-pöcökegér
-nagy akku idő
-kicsi súly
-nem karcolódik
-erős a zsanérja
-fém külső, aluminium-magnézium váz
-jó hűtés (ezáltal csöndes)
stb...pavilion:
-gusztustalan fényes kijelző
-kicsi akkuidő
-nagy súly
-könnyen karcolódik, maszatolódik
-gyönge zsanérok
-rossz hűtés, ezáltal melegszik és hamarabb elromlik -
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jó olvasást: [link]

Nagyon jó cikk, szvsz ha elolvasod nem kell a T400

-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én személy szerint 6930p párti vagyok, valahogyan jobban bejön, de a T400-at sem vetném meg
Az tuti ha ilyen gépet veszel akkor ASIS-t ne csak is RENEW-t de arra az auro magas ára miatt még várni kell, bár ahogy nézem egyre megy lentebb
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mire jó az INTEL AMT?
-
spyduck
nagyúr
eddigi tapasztalatok alapján, az összes renew (illetve 1-2 asis)
Az ASIS-on megmarad a gari a rendszer szerint, sehol nem jelez semmit csak ha alkatrészt akarnak hozzá rendelni küld egy hibaüzenetet a rendszer. Szóval tudtommal csak a renew "p,w"-nál hagyták meg a gyári garit. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Most olyan HP Compaq noti tulajokat kérdeznék akik Windows7-et használnak és olyan a gépük amin érintőgombos a némitó gomb! Eddig próbáltam 7057-el és a 7077-el is de mindkettővel önkényesen ki-be kapcsolgatja a némító gombot. Főleg netezésnél és kicsit idegesítő.
Most töltöm a 7100-ás állítólag RC verziót, ennél is jelentkezik ez a hiba? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ehhez milyen driver kéne? (HP 6910p kontra Win7)
Elvileg Vistás driver is jó hozzá de azt se tudom mi lehet

-
spyduck
nagyúr
A home premium optimalizálva kb 1 perc se volt, de mind1, nem kell nekem a VISTA. Túlságosan lassú és az engem felb@sz

MIFtIli:
Én nem vagyok a garihosszabítás híve. KB 1/2 évente aladom a notimat és mindig újat veszek, nekem annyi plusz pénzt megér. Ezért jó a renew, tartja az árát így még lehet, h nyereséggel is kiszállhatsz belőle. -
spyduck
nagyúr
Én nem venném meg mert a DV9000-es széria szerintem elég kókány. plusz vinyót rakhatsz bele és melegszik elég rendesen mert egy tüzes kis VGA van benne. Procit tudsz benne cserélni de elég macerás, VGA-t pedig csak ezekben a típusokban tudsz: [link] Ezt a gépet nagy valószínűséggel a Notebookstoreban vették az ASIS programból ami számodra azt jelenti, h javított gép.
Ne vedd meg!
Mennyit szánsz rá? Keresünk neked másik használtat. -
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista
üzenetére
Ha kiveszed az akkut akkor elindul a gép hálózatról?
Rakj fel egy Everestet és nézd meg az akku elhasználódottságának mértékét.
De ha hamar megoldást akarsz találni akkor ebben a topikban [link] KillHates kollégától kérdezz.
Nyusziman: Egyes notik nem mutatják az időt. Tudtommal egyedüli megoldás az NHC ami nem működik Vista alatt. -
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista
üzenetére
érdekes jelenség, nem hallottam még ilyet

-
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista
üzenetére
Ha kiveszed az akksit mit reagál?
Ajánlom még neked az "Azonnali notebookos kérdések óráját"
Akik igazi szakik: Westlake, KillHates és Xcbiker -
spyduck
nagyúr
Ne is rakj rá Vistát
Kérj a HP-tól magyart XP-t.
A "í" betűt pedig az altgr "j"-vel tudod elérni. Én a magyar billen is ezt használom.
A pendrive-t pedig dugd be abba ahol nem működik-->menj bele az eszközkezelőbe és a problémás dolgot töröld majd automatikusan újratelepíti. -
spyduck
nagyúr
HP PAVILION DV5 tulajok!!!!!!
XP-t szeretnék telepíteni egy DV5 1120-ra. Két kérdésem lenne, hogy kell kikapcsolni a SATA módot és hol találok XP-s drivereket?
-
spyduck
nagyúr
A HP rendszerében szeptemberig tart a garancia de elvileg te kaptál egy zöld garilevelet ami a tényleges garidat mutatja. Az a Szeptember azt jelenti amikor kiadta a HP a viszonteladónak, vszínűleg addig állt a raktárban.
Az XP-t úgy tudod lecserélni magyarra, h felhívod a HP-t és mondod, h külföldi XP-d van és magyarra szeretnéd cseréltetni, ő erre elkéri a géped szériaszámát, a teneved és címed és kb 1 héten belül küldi az eredti magyar XP-t.
Telepítésnél semmi extrát nem kell csinálni. Berakod a HP recovery DVD-t és indítod a telepítést (azt is küld a HP). -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ez a Winya jó lehet a notimba?[link]
hp 6910p -
spyduck
nagyúr
Válaszd csak a 6530b-t nyugodtan. Ezt így dupla 6910p tulajként mondom, nagyon jó gép de szerintem a 6530b újabb és jobb. Kicsit nehezebb és rosszabb az anyagminősége de én inkább a 6530b-t venném az újabb technológia miatt.
A bill-t meg mivel renew és nemzetközi Hp garancia van rá, besétálsz a szervizbe és azt mondod, h ragad a bill. erre ők automatikusan rendelnek neked egy magyart

A teszthez kell:
-memtest86
-hard disk sentinel
-Everest 4.xx
-nézegesd az eseménynapló -
spyduck
nagyúr
válasz
JagdPanther
üzenetére
HP Quick Launch buttons-t feltelepíted a HP hnlapjáról és amikor ki vagy bekapcsolod kiírja, de ez se folyamatos. A problémádra visszatérve sztem telepítsd újra a Vistát mert ez így nem okés

-
spyduck
nagyúr
válasz
JagdPanther
üzenetére
Tegyél fel rá egy magyar XP-t vagy Vistát és megoldódik a problémád.
mod: a másik kérdésedre meg a válasz: IGEN! Ez azért történik mert így kevesebbet fogyaszt.
-
spyduck
nagyúr
válasz
mr.tejjfel
üzenetére
Barátnőm 6910p-je 4800-as az enyém meg 5300-as.
Ennyi sztem belefér. -
spyduck
nagyúr
Nem próbáltam ki minden HP-t de amiket kipróbáltam azt a következtetést vontam le, hogy:
-"s" kategória hangos és melegszik viszont nem ciripel
-"p" kategória csöndes és nem melegszik viszont ciripel ha akksiról megy, de ez alig hallaható.
-"b"-nél nem tudom, h van-e ciripelés de annak is jó a hűtése és kevésbé melegszik.mod: A BRAND egy márka pl.: Kingstone
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
vasamihu
üzenetére
Pfffff
Vannak ám igények
Egy ilyen gép ami minőségi és ezeket is tudja 240k-nál kezdődik.
Ami képes erre az ez: [link]
Viszont nem mondanám egy nagy minőségi darabnak de nem rossz ebben az árkategóriában.El kell dönteni, h veszel egy műanyag gépet erős VGA-val olcsón vagy ugyan akkora árkategóriában egy gyönge VGA-val szerelt minőségi (aluminium-magnézium vázas) gépet egyéb extrákkal.
-
spyduck
nagyúr
A garit úgy érted, hogy amikor veszem adnak rá 1évet, és ha a hp gari ellenörző oldalán a sorozat+termékkód alapján megnézem tovább jelzi a garit, mint amit hivatalosan adnak a vásárlásnál? Tehát tulajdonképp nincs értelme gari bővitést venni, mert gyakorlatilag 2-3éves hivatalos hp gari van rajta?
Igen!
Vedd úgy, h ezek bent ragadtak a HP raktárban és emiatt már csak 2év gari van rá, vagy javították mondjuk egy kondicserével vagy vmivel és emaitt már csak 2 év 10 hónap gari van rá. Fél áron van, szerintem ez belefér.Azt tudom, hogy pata-s a vinyó benne, de ezt esetleg később lehet cserélni gyorsabbra vagy sata-sra??
Én a 4200rpm-re gondoltam az 5400rpm helyett, meg az 1,2ghz-es ULV cpu-ra. -
spyduck
nagyúr
A LED-re azt mondják szebb a képe és kevesebbet fogyaszt. A 2510p nagyon jó gép de elg lassú benne a winya és a proci. Ha nincsenek gépigényes alkalmazások amiket futtatni akarsz és sokat utazol akkor ideális választás. Ha viszont erősebb gép kell de viszonylag kicsi akkor 6510b vagy 6910p.
A renew "p" széira egyik előnye, h az eladó által említett 1év garancia eddig ismereteim alapján (2sajátt és 15 megkérdezett) 2-3év garancia.
Magyarul többet kapsz mint amennyit veszel
-
spyduck
nagyúr
Ha játszanék tuti 8710p-t vennék 1440x900-as kijlezővel ha viszont inkább munkára kéne akkor 8510w-t 1680x1050-es kijlezővel. Tudom egyik sem az amit írtál de ezek az optimálisak amit írtam. Az 1920X1200-sa kijlező sztem nagyon morbid 15"4-en, én azt nem vállallnám be, viszont a 17" nem vmi mobil ami nekem mostanában nagyon fontos.
-
-
spyduck
nagyúr
6910p-ben hány memóri foglalat van? Létezik, h 3? Ebből 1 a fedél kicsavarozásával elérhető de a másik vagy másik kettő a bill. alatt van?
-
spyduck
nagyúr
válasz
72123298430
üzenetére
Mennyi az a jó ár?
Notes: Én nem vennék "s" szériát, amúgy meg ez tudomásom szerint nem egy csendes gép. Ami csendes ilyen árban az a 6510b\6910p\6715b renew változata. Sokkal jobb minőség, az viszont tény, h a 6730s-nek erősebb a VGA-ja de ez ne legyen szempont ilyen árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Razer gamer szék
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx