- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Magnum_ #20269 üzenetére
Tudom
De kell az ODD is! Mivel legtöbbször nem lesz asztali gépem csak hétvégente mikor itthol vagyok. De olyan kicsi az egész h simán elfér a noti tatyójában! Mondjuk sebesség az nem ugyan az mintha benn lenne a gépbe de hát valamit valamiért.
Z86: Ha lesz időm ígérem megírom a cikket!
-
OgreImre
senior tag
válasz
Magnum_ #20260 üzenetére
Zárás előtt 10 perccel estem be szombaton, kinyitották nekem a zárt dobozt elővették a gépet, megtapogattam stb. Svéd billentyűzetes, fingerprint reader nélküli, telefon/modem csatlakozó nincs rajta. Külsőre tényleg újnak hat, valószínüleg az is. A fura az, hogy a 8GB ram-os géphez 32bites win7 pro hun van, és ez is van a recovery partición.
A 160GB-os SSD valószínű, hogy Intel X25-M G2-es.
Ilyen caddy-t csak ebay-ről lehet szerezni vagy foglalkoznak itthon is vele? Boltban még nem találtam. -
And01
aktív tag
válasz
Magnum_ #19834 üzenetére
(elvileg) De lehet én tudom rosszul, megfelelő beállításokkal
normál kártyaolvasóként is üzemelhet (multifunkció)
Lényegében megfelelő védelem mellett tudsz bankolni!
A smartcard simán jó dolog, csak egy vagyon, a biztonság nekem is fontos
de az már számomra egy erős túlzás! -
-
-
rekid
addikt
válasz
Magnum_ #18908 üzenetére
Egyreszt eltort a konyok plusz a bovden csevelo gorgo is megkopott ami szinten ilyen muanyag.. igy nehol gubancolta... most egy angol szerkezet es az eredeti motor van összehaxolva szoval megy de azert nem eroltetem... az angol emeloben meg a bovden hossza is mas... radasul szerelni olyannyira sz.r hogy 3 szerelo vitatkozott egymassal eletre halalra hogy megtudjak e mokolni...
motorban is van olyan ami ellenallasra megall visszahuz van ami butabb, stb..
-
fkenny
senior tag
válasz
Magnum_ #18839 üzenetére
Érdekes. Majd úgy is tervezek egy cikket írni a supportokról, csak még egyedül MSI supportal nem volt dolgom, így azt még bevárom és megírom. Am nem nehéz jól használni az aksit, a lényeg az hogy 20% alá sose menj, ez időben veszteség, de pénztárcádban meg nyereség, és így a 2éves Acer 5536G-m is csak 5%-ot volt elhasználódva, pedig sok ciklus volt benne
(ha érdekel utána nézek). Nah mind1 Neked is Kellemes Húsvéti ünnepeket, meg persze mindenkinek ! Sok Piros tojást meg ilyeneket. -
fkenny
senior tag
válasz
Magnum_ #18837 üzenetére
Hát a 2007 utáni gépekkel nem volt ilyen panasz... Nekem is meg ismerősi körben is nagyon sok acer gép van mindnek jó az aksija, csak tudni kell használni. Az Apple az már totál más árfekvés...
Am. Acer supportja 100x jobb mint a HP. Nagyot csalódtam bennüknem offolom szét..
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_ #18790 üzenetére
Senkinek sem sztem, ezzel arra céloztam, h a HP kp-ban nem látják, h milyen OS van a gépeden csupán a támogatott OS-ek listáját, ez lehet több is. Mint, ahogy "pumukli23" is leírta miszerint a "usernek is érdeke, hogy az eredetit küldjék, mert ahhoz van kulcs a gép hasán". Ennyi erővel le is töltheti.... A HP-nak nem hiszem, h anyagi csőd lenne 2db 20ft-os DVD
-
cigam
titán
válasz
Magnum_ #18482 üzenetére
hopsz, majdnem mindenki/gyakran/páran....
Szóval itt is igaz a puding próbája. Akkor menj el (nem te saint, hanem aki kérdezte), és tapizd meg neked mennyire kényelmes.
Z86:
Ugye mindenki a maga lovát dícséri...Persze nem azt mondom, hogy nem jó gép, és tényleg jóárasítva van a mérete/paraméterei alapján. Viszont hiába jó a techspec/ár, ha adott személynek nem kényelmes a használata.
-
Ringman
félisten
válasz
Magnum_ #18405 üzenetére
Barátnőmnek vettünk is egyet, csak a 3g modem nélkülit 125-ért.
Egyébként 2009 márciusi gyártású, spanyol billentyűzettel - tehát megvan az "í" helye is.
X2300-as vga-s. +12 cellás akkuval 11 óra üzemidőt ír kiA trackpoint sapkát érdemes thinkpad sapkára cserélni, mert a hp-s siralmas
Ha ráveszem magam írok egy hp6910p vs thinkpad T61 összehasonlítást
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #18266 üzenetére
Vártam, hogy mikor jössz kötekedni.
A tegnapi szálka, ugye?Mostanában nagyon csendes a gép.
Lehet, hogy csak hozzászoktam.Egyébként csak az zavar, ha felkapcsol.
Főleg, ha ok nélkül. Mert olyat is szokott.
Ugyanazt csinálom mindig, erre elkezd nekem hablatyolni a ventiilátor.De olyan is van, hogy 4 órát megy, és csak a winyót hallom végig.
-
-
-
ImI87
őstag
válasz
Magnum_ #17849 üzenetére
Az OK, hogy működik, de az optimális és tartós használathoz kell az AHCI mód. Nem értek a mobile chipset-ekhez, a gyáró oldalán HM57 Express volt írva, ebben van ilyen AHCI? (Ez jobb, vagy rosszabb, mint az általában használatos HM55?)
És ugye az optikai meghajtó is SATA szabványú, és a kábelezése ugyanolyan, mint az SSD-nek?
-
-
fkenny
senior tag
válasz
Magnum_ #17657 üzenetére
Próbáld meg energia gazdálkodásban csökkenteni a sebességet. Ha nem tudja os-en belül, létezik jó pár vinyó ami 3.3v-ról is megy csak neked az odd-rack-ben nem fog sajna menni mert ott fix 5v-van
Am. milyen vinyó van benne, mert enyémben Toshiba de nem hangos, csak akkor mikor fel/le csatolom -
pumukli23
senior tag
válasz
Magnum_ #17657 üzenetére
Az ilyen hangszigetelő réteggel szerintem az gond, hogy kevésbé engedi lehűlni a hdd-t, az pedig nem szereti a meleget
Még sosem volt nálam huzamosabb ideig 7200as hdd-s laptop, nem tudom mennyire zavaró, engem inkább az alaplap enyhe ciripelése zavar, a hdd-t átlag használat mellett meg észre se veszem.
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #17647 üzenetére
Nem gyorsul.Nekem is 3 van, hiába rakok bele 8-at, nem gyorsul (ezt így mondták nekem
)
Persze a tiedet 16 gigáig lehet bővíteni.
Viszont az asztalimon tuti, hogy gyorsítana a több RAM.
Jelenleg 768 MB van benne. Gyárilag 512 volt benne, beleraktam még egy 256-os modult, érezhetően gyorsul. Egy 2 giga RAm min. ráférne.
Rájöttem, hogy öcsém miért nem MSN-ezik mostanában: mert a gép már nem bírná a Chrome mellett. -
pumukli23
senior tag
válasz
Magnum_ #17635 üzenetére
Energiagazdálkodásnál be tudod állítani, hogy mikor kapcsoljon le.
Win7nél kiválasztod a sémát, további energiabeállítási lehetőségek majd ott a séma beállításainak módosítása, itt pedig a speciális gomb.
Be tudod állítani, hogy mikor mit csináljon akkuról vagy töltőről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest