Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Sziasztok,
HP 2560p-re szeretnék bluetooth-os headset-et csatlakoztatni, de valamiért az istennek sem akar össze jönni.
Elvileg driver friss, megy is, de ha kerestetek valamiért még sem találja soha.
Valami tipp vagy trükk az életre keltéshez? SOS kéne."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
szpal17
őstag
válasz krisztian7 #36700 üzenetére
A teljes alsó burkolat cserével tudod megoldani a problémát.
Itt is van egy: [link] -
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #36619 üzenetére
hogy/hol kell beállítani, hogy USB-re készítse, ne 3 lemezre?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
cassius.clay
senior tag
SZiasztok!
Kis segítséget kérnék. Elég sok gépem volt már de a 2560P kicsit kezd az agyamra menni. Nem tudja valaki hogy a touchpadot hogy a francba lehet beállítani, hogy a szélén való függőleges húzással scrollozni lehessen a weblapokat? Legfrissebb driver van fent a HP honlapja szerint. Próbáltam a synapstic touchpad menüjében már mindent néztem de ninc silyen opciő. se új se régi driverrel. win 7 7ó64 bit home preium. Tuti hogy tud ilyen funkciót. Mi a megoldás?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Már találtam.
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
veterán
válasz - = Zk = - #36703 üzenetére
A recovery managerben, amikor kiírod a rendszert, választani lehet dvd és pendrive között. Minimum 32GB-os pen kell, de ki van írva ez is.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #36706 üzenetére
melyik is az az opció?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Elvileg jövő héten leszek tulaja egy HP 8740w munkaállomásnak.
elvileg erről a masinériáról lenne szó:
Tervezem majd fejleszteni. Valahol neten olvastam egy olyan konfigot, amiben quadro 5000m van. Ahogy nézegettem az a kártya jobb, mint a jelenleg gépben lévő 2800m. Van rá esély, hogy belemegy a gépbe ez a kártya?
Másik, hogy a quad procis gépekben 4 memória foglalat van, elvileg tehát 32 giga memória megy bele. Valahol viszont csak 16-ot írnak.
Plusz bővítőhely elvileg nincs benne, így SSD-t csak a DVD író helyére tudnék tenni, ami nem is baj.Tud valaki segíteni a fent leírt dolgokban? Hogy meddig lehet fejleszteni a gépet?
Köszi előre is
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
takyka77
tag
válasz SeniorTilla #36688 üzenetére
Szervíz lett a vége.
-
veterán
válasz - = Zk = - #36709 üzenetére
Angol nyelvlecke: recovery disc creation
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #36712 üzenetére
szerencsémre tudok angolul, nem gyengén
ám ott nekem nem dobja fel az USB-s lehetőséget... rögvest számol és kiírja, hogy 3 lemez kell neki.
kérdem én, akkor rá kell dugni egy min 32Gb-os pendrive-ot, és csak akkor adja be az "új" opciót?!ezért is tettem be a képet...
-
veterán
válasz - = Zk = - #36713 üzenetére
Elvileg kint van a pendrive opciós is, csak nem lehet választani addig, amíg nincs bedugva a pendrive. De ha nem, akkor próbáld ki úgy, hogy bent van egy 32GB-os pen. Nem hiszem, hogy csak dvd-re tudná kiírni.
Egyébként üdvözlet Kinsale-ből itt is beszélik a nyelvet, csak kicsit hideg van.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Üdv. Egy kis segitségre lenne szükségem. HP 8440p -re fel lett téve a win 8.1 és ez lenne a probléma: [link]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #36714 üzenetére
hopsz, hirtelen nincs nálam, csak 16-os
USB-s 160-as notivinyó?!én Bridlington/Milton Keynes-ben voltam 2010-ben.. de lehet visszatolom a valagam, abba a "kicsit hideg" országba
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz - = Zk = - #36716 üzenetére
csak pendrive
-
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #36717 üzenetére
hááát, akkor ez kimarad...
-
neduddki
nagyúr
HI!
ma i jaccotars folio 1040 g1, hmmm kellemteds egy db az biztos:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
MaxxDamage
félisten
HP noti esetén levehető a hátlap / service door , garivesztés nélkül ?
/betekintenék a ProBook 455 G1 -be/
BluRay ODD -t is szeretnék bele rakni.... meg lehet még 4GB RAM -ot is.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Dhampir
félisten
válasz MaxxDamage #36720 üzenetére
Tudtommal igen. Kényelmesen eltávolítható a fedőlap az alján.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dhampir #36721 üzenetére
Pontosan hogyan kell eltávolítani? (se egy csavar, se semmi... mint többo notinál.)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gedeon31
addikt
válasz MaxxDamage #36722 üzenetére
KI veszed az aksit és letudod tolni a hátlapot. Jól tudom így van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gedeon31 #36723 üzenetére
Sajnos meg se mozdul
L
-
stratova
veterán
válasz MaxxDamage #36724 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz stratova #36725 üzenetére
Köszönöm!
/simán lecsúszott a 2retesz elhúzása után/
Nem gondoltam volna, hogy HP-nál ilyen egyszerűL
-
modellmaker
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm tavaly decemberben leöntötte pezsgővel a laposán a billentyűzetet. (HP Pavilion G6) Gyors áramtalanítás, kifolyt belőle a maradék, utána meg megvárta míg kiszáradt. Használta rendesen, semmi baja nem volt. Két, két és fél hete elkezdett a billentyűzet furcsán viselkedni. Windows alatt volt hogy nem írt semmit, volt hogy csak pár leütést nem vett be, de volt olyan is, hogy egy billentyű random beragadt, de nem fizikailag, és azzal írta tele éppen azt, ahova lehetett írni. Ha kikattintottam belőle és vissza egy beviteli mezőre, akkor folytatta. Megnéztem egy Linux live CD-vel is, de ott is csinálta ugyanazokat a hibákat. Plusz, volt olyan alkalom is, hogy a BIOS-ban sem vette be a billentyűket.
Szerintetek lehet a 8 hónappal ezelőtti pezsgős mutatvány miatt a fent leírt hiba?
-
jojomo
újonc
ÜDV.
Adva van egy laptop ami HP PAVILON G6 - 1206eh.
Egyik pillanatrol a másikra a következőket produkálta.
CAPS LOCK 2X VILLOG KÉPET NEM AD!!!
MIT TUDOK CSINÁLNI VELE?VIGYEM SZERVÍZBE VAGY MEGOLDHATÓ HÁZILAG IS?
KÖSZI A VÁLASZOKAT. -
Pokesz007
senior tag
válasz jojomo #36729 üzenetére
Caps Lock/Num Lock LED-ek
LED-felvillanás 1x Processzor A processzor nem működik
LED-felvillanás 2x BIOS BIOS-sérülési hiba
LED-felvillanás 3x Memória Modulhiba, nem funkcionális
LED-felvillanás 4x Grafika A grafikavezérlő nem működik
LED-felvillanás 5x Alaplap Általános alaplaphiba
LED-felvillanás 6x BIOS BIOS hitelesítési hiba️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
MaxxDamage
félisten
HP ProBook 455 G1 BIOS -ba miért nem állítható(k) pl. a beállítások ? /lásd képen/
Num Lock -ot szeretném beáll. meg azt, hogy a CD-ROM -ról ne akarjon Bootolni (egyiket se lehet állítani... volt egy Set To Default BIOS beáll. amit megcsináltam, addig lehetett állítani szinte mindent...)------------------------------------------------------------
Meg ez az ujjlenyomat cucc hogyan használható és mire is jó pontosan ?
L
-
stratova
veterán
válasz MaxxDamage #36731 üzenetére
Pl. felhasználónév és jelszó beirása helyett az ujjlenyomatoddal tudsz belépni a rendszerbe.
-
Dhampir
félisten
válasz MaxxDamage #36731 üzenetére
Például én ujjlenyomat-olvasót a gépemen a Windows 8.1 saját beállításával használok, nem töltöttem le hozzá a hardvergyártó szoftverét.
-
MaxxDamage
félisten
válasz stratova #36732 üzenetére
hmm, jól hangzik, de gondolom ezt külön be kell konfigolni neki, hogy használni tudjam nem?
(#36733) Dhampir: egy próbát megér a dolog részemről is
L
-
veterán
válasz modellmaker #36728 üzenetére
Igen, mindenképpen. A pezsgőben maró anyagok vannak, amik mostanra marták szét a billentyű alkatrészeit. Ki kellett volna venni, és tiszta vízzel alaposan kiöblíteni, mielőtt a pezsgő beleszárad.
Cserés.
-
modellmaker
csendes tag
válasz SeniorTilla #36735 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gedeon31 #36740 üzenetére
Nálam is ugyanezek vannak)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dhampir #36744 üzenetére
Nekem is Win 8.1 Pro 64bit van, de ilyen opció nincs sehol... ujlenyomat olvasó van a kis ProBook -on , szóval nem értem az esetet...
L
-
Gedeon31
addikt
válasz MaxxDamage #36746 üzenetére
Valaki megmondhatná mi a varázsszó hozzá
-
Gedeon31
addikt
válasz MaxxDamage #36746 üzenetére
Úgy nézem ez Win8.1 alatt nem fog össze jönni csak Win7 alatt működik.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gedeon31 #36748 üzenetére
Az roppant érdekes, mert ahogy néztem ez a ProBook amit vettem, főként Win 8 és 8.1 -re van optimizálva
/na majd utánakérdek HP Support -nál vagy kell valami driver külön vagy progi hozzá!? nemtom... vagy van, de még nem találtam meg a gépen / Azért nem szeretem az ilyen gépet ami úgy jön, hogy van már telepítve rá minden gyárilag, mert szeretem magam felépíteni a teljes rendszert így tudatába vagyok, hogy mi, merre, hogyan is....L
-
Dhampir
félisten
válasz MaxxDamage #36749 üzenetére
A HP SoftPaq Download Manager kilistázza és letölti a géphez szükséges drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest