Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga1
tag
Sziasztok.
Csaladi autonak nezegetem a Vti Civiceket. Van itt olyan aki pl. ket gyerekkel ilyet hasznal?
Letezik az hogy ha megveszek egy karbantartott darabot akkor evekig csak kopoalkatreszt kell cserelni? Nem megyek sokat max 5000 km evente. Lattam hogy van ebbol 1.6 es 1.8 is. Azt olvastam hogy az 1.8 komfortosabb.
Esetleg ami meg szoba johetne az otajtos 2.0 Civic. De ez joval dragabb viszont fiatalabb.
Egyenlore nezelodok olvasgatok roluk. De inkabb a szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi.
KoszonomSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Jo a Type r is csak az asszonynak hianyzik ket ajto.
Ok akkor lebeszeltetek a vti-rol. Eleg gyorsan ment
A 2.0 Civic 5 ajtosrol nincs info? Azt olvastam nem egy erogep. Pedig a suly-loero arany szerint Vti veronek kellene lennie. 1115 kg es 160le. De 7000-nel leszabalyoz. A Clio sport is tetszik de az is 3 ajto es attol jobban felek. Ha lesz valami az csak olyan lehet ami megy is. Sima 1.6 nalam nem nyero. Adott tipjsbol mindig a legerosebb motorral szerelt peldanyt szoktam venni.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz DeathAdder #31404 üzenetére
Pedig van par db. hirdetve. Leiras szerint jo allapotuak. Suly-loero arany szerint irtam hogy vti vero. Tudom hogy nem megy ugy. Beszamolok alapjan gyengenek irjak a 160 le-hoz kepest.
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz DeathAdder #31408 üzenetére
Pl. 1998 sedan VTI 1190kg. Az 5 ajtos 2.0 VSA 1115kg
Loero az egyforma.
Nem kotekedeskepp irom csak ezek a tenyek.
A regebbi Vti 3 ajtosban konnyebb.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
Pl. az is fura hogy az 1.6 papiron ugyanannyi sulyra mint az 1.8.
Legegyszerubb elmenni a vastelepre es lemeretni
En ezt tettem az enyemmel.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
A Nipparts gatlok jok lehetnek? Egyik haver vett most 50-ert a negy db-ot.
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
válasz !Overdose! #31483 üzenetére
Nekem azt tanitottak hogy az analog kmszamlalot ha visszaporgetik akkor azok a szamok amik porogtek visszafele a kijelzo also felehez vannak kozelebb. Normalis esetben felfele nyomulnak igy a negyzet felso reszehez vannak kozel. Ne kovezettek meg de ezt tanultam egy okos embertol
-
gaga1
tag
válasz !Overdose! #31488 üzenetére
Ertem. Hiszek neked.
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
válasz szőröscica #31524 üzenetére
Azert a 0w40 nem egy kopott motorba valo olaj. Szerintem.
Amikor az eny3mbe 5w40 ment azt szepen csipegette. 10w40 egyaltalan nem fogy.[ Szerkesztve ]
-
gaga1
tag
válasz !Overdose! #31532 üzenetére
A sajat automrol irtam a tapasztalatot. Es valoszinusitettem hogy egy 10en eves auto mar kisse meg van kopva. En is szerelomtol kertem tanacsot olaj teren. Azt mondta ha az 5-os fogy akkor mehet a 10-es bele. Iszont ezt nem gondoltam jozan paraszti esszel hogy ket egyforma viszkozitasu olaj is kulonbozhet surusegben. Lehet ha mas fajta 5w40-et tettem volna bele akkor nem ette volna?
-
gaga1
tag
Mi van itt,senki sem dolgozik? Raertek irogatni?
-
gaga1
tag
Ez eleg olcsonak tunik
[link]Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Na megegyszer
Ennyi penzert lehet jo allapotu szerintetek?
[link][ Szerkesztve ]
-
gaga1
tag
válasz !Overdose! #31615 üzenetére
Koszi.
Azert egy hozzaerto ugy latom a kep alapjan mar ki tud szurni dolgokat.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz >>>W!nman* #31742 üzenetére
Teljes uvegfeluletet nem szabad atpoliroztatni. Polirozas csak kisebb feluletre jo. Az is csak olyan helyre ahol nincs a latomezoben.
-
gaga1
tag
En idegbajt kapnek ha jobbos autoval kellene itthon tartosan kozlekedni. Gyakran beszelek jobbos tulajokkal es eloszor mind azt mondja sima vele a kozlekedes de amint belemerulunk a beszelgetesbe mar panaszkodnak. Elsosorban az elozes veszelyes.
-
gaga1
tag
Van valakinek tapasztalata a turbos Civiccel kapcsolatban? Az utolagos turbositas mennyire megbizhato? Kivancsi vagyok nagyon.
-
gaga1
tag
válasz DeathAdder #31787 üzenetére
Hu,neked aztan megvan a velemenyed roluk
-
gaga1
tag
Mondjatok valami szepet es jot az Accord Type R-rol.
Ki lehet abbol fogni egy normalis peldanyt szerintetek?
Nem tul acelos a kinalatSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Civiceknel mit jelent az SRI ?
ESI civicnel lattam 120;124 es 125 lovas verziot. Valoban ennyi fele van vagy eliras?Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
1.6 es az 1.8 Vti ugyanugy porog? Vagy az 1.8 inkabb egyenletesebben adja le a teljesitmenyt? Mindkettoben ugyanugy erezheto a Vtech valtas? Ha mondjuk egymas mellett mennek pl. 60-al es egyszerre kezdenek gyorsulni akkor van kulonbseg?
-
gaga1
tag
Akkor valoszinu azert irtam ugy ahogy. A zenekar neve volt ismeros.
De a feltett kerdesem lenyegen ez nem valtoztat szerintem.
De leirom helyesen nektek Vtec.
Nagyon koszonom,hogy megvilagosodhattam itt koztetek ebben a temaban is
De most mar valaki ad nekem valaszt is?Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
En hetvegen dobom fel a nyariakat vegre. Csak nappal hasznalom a gepet igy mar jo lesz. Alig varom.
-
gaga1
tag
válasz Napfénysüti #32198 üzenetére
Egyre jobban szigorodik a muszaki. A hatso ablakon nem lehet felirat mert balasetveszelyes. A mogottem jovo azt olvasva nem a vezetesre figyel
De ha 40cm-el lejjeb van a karosszerian az szabalyos.A torvenyalkotok nagyon h ulyek tudnak lenni.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz tboy93 #32213 üzenetére
Nalam is ez a gond. Vettem 4 tocsavart es elvittem szerelohoz. A gepemen csak csapagycserevel lehet kicserelni a csavarokat. Szerelom azt mondta jarjak igy addig amig a csapagy megadja magat.
De en keresek masik szerelot hiaba mondta hogy nem lesz gond.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest