Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
erodedcampai
friss újonc
válasz stickermajom #35992 üzenetére
vagy csak nem töltöttél pár hetet otthon, mint én mostanában. könnyen lehet, h az zavarta össze a rendszert. biztos arra gondoltak, h egy nap alatt nem lehet többezer km-t gyalogolni, úgyhogy aki most be akar jelentkezni, az biztos nem az, aki tegnap mo-ról jelentkezett be. majd az emailben rajzolok nekik egy repülőt is, lesz néhány bulletpoint az előnyeiről, meg h milyen gyors.
-
erodedcampai
friss újonc
az a része kevésbé zavar, az itteni bankom mindig is tiltotta a screenshot-ot, úgyhogy mondhatni, h én ebbe szocializálódtam bele (bár kétségkívül vicces volt ma reggel, amikor a telefon túlvégén a kislány azt javasolta, h csináljak egy screenshot-ot arról, amit látok, én meg fogtam a fejemet, h ennyire sem ismeri a terméket, amit képvisel). az a része sokkal jobban zavar, h hegyeshalmon túl nem engedik használni, kissé szűklátókörű a fejlesztőcsapat...
-
erodedcampai
friss újonc
válasz hodostamas #35985 üzenetére
egyetértek, és nem is teljesen világos számomra, h mi a probléma. bő évtizede élek külföldön, egész eddig semmi probléma nem volt az app használatával sem az itthoni wifi-n, sem az itteni mobilhálózaton. most Mo-n töltöttem pár hetet, használtam az app-ot. pár napja visszajöttem, azóta nem megy. magyar vpn-nel meg gond nélkül. ha ez vmi security measure (az előző héten magyar lokációm volt, ezen a héten meg nem magyar), akkor borzasztó rosszul lett implementálva. meg eleve hülyeség is, az emberek utaznak, ráadásul olyan hálózat(ok)ról próbálok bejelentkezni, amiket előtte már évekig használtam. tényleg nem tudom, h ez bug, vagy feature, de leginkább idegesítő.
-
erodedcampai
friss újonc
válasz erodedcampai #35982 üzenetére
megoldódott. ha bárki bármikor hasonló cipőben járna: külföldön vagyok, és a raiffeisen úgy döntött, h mostantól külföldön nem elérhető az app. vpn segít. én meg majd írok nekik egy elégedett vásárlói levelet.
-
erodedcampai
friss újonc
sziasztok, ha jól látom, másnak is volt mostanában problémája a raiffeisennel, nálam 2-3 napja nem működik a mobil app, ami előtte vígan ment évekig.
a probléma:
az app elindul, de 1 mp után azt a screent látom, h 'We couldn't establish a connection. Please check your phone and wifi settings and try again.'
amit próbáltam:
- uninstall/reinstall/cache törlése/phone shut down/restart (milliószor)
- all access granted
- csatlakozás wifin/mobilhálózaton
- 1 órás telefon a bankkal ahol az volt a javaslat a végén, h küldjek nekik egy emailt...a környezet:
Google Pixel 1 (Android 10, igen, tudom, elég régi, tervben van a csere, de egész eddig gond nélkül működött vele az app évekig, plusz ha tudom rá telepíteni Play store-ból, akkor elvileg működnie is kéne)
tapasztalt bárki hasonlót, van ötlete, h mit kéne csinálni? már azon túl persze, h vegyek egy új telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest