Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #01110937 #33686 üzenetére
Igen, persze akkor nincs, de ha vki használja akkor van. És lehet ezt is elsődleges hitelkártyának használni imo, a havi 4000Ft nem rossz, sőt. Ráadásul szokta azt csinálni a cetelem, hogy ha új ügyfelük vagy, akkor az első hónapban nem 1%-ot, hanem 10 százalékot adnak a vásárlások után jó pár napra, tehát ott első hónapban mindenképpen és nagyon könnyen behúzható a 4000Ft.
Tudom, hogy sokan sokféle költési szokásokkal élünk, mint említettem az én költési szokásaimba nagyon jól illeszkedik 2-3 hitelkártya, éves szinten akár 100e+ összeget ki tudok szedni belőle. Nyílván aki kevesebbet költ kártyával, akar inkább készpénzezik, vagy egyedül van, stb stb annak minden értelemben kevesebb lesz a haszna ebből, ezt át kell mindenkinek rágni, hogy mennyi kiadása van havonta és mit tud fogni rajta. Azért kaját venni szoktak az emberek, bevásárlás, esetleg tankolás, ruha, vmi hobby , számlák fizetése stb stb.. össze tud jönni szép összeg…
Igen, sablonozok és megragadom a pillanatot, hogy elmondjam nagyon kedvelem a gránitot, nagyon örülök hogy rátaláltam, tudom-olvasom napi szinten hogy sokan nem szeretik és tiszteletben tartom az ő véleményüket is. Próbálom politikamentesen nézni a dolgot, mert ha nem így nézném, akkor én se … értitek..
Majd azért vmikor kérlek adjál életjelet, hogy hogyan döntöttél és esetleg mik a tapasztalataid az új kártyával, hajrá!
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost 12G (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
- Bambu A1 Mini
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest