- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#01110937 #33686 üzenetére
Igen, persze akkor nincs, de ha vki használja akkor van. És lehet ezt is elsődleges hitelkártyának használni imo, a havi 4000Ft nem rossz, sőt. Ráadásul szokta azt csinálni a cetelem, hogy ha új ügyfelük vagy, akkor az első hónapban nem 1%-ot, hanem 10 százalékot adnak a vásárlások után jó pár napra, tehát ott első hónapban mindenképpen és nagyon könnyen behúzható a 4000Ft.
Tudom, hogy sokan sokféle költési szokásokkal élünk, mint említettem az én költési szokásaimba nagyon jól illeszkedik 2-3 hitelkártya, éves szinten akár 100e+ összeget ki tudok szedni belőle. Nyílván aki kevesebbet költ kártyával, akar inkább készpénzezik, vagy egyedül van, stb stb annak minden értelemben kevesebb lesz a haszna ebből, ezt át kell mindenkinek rágni, hogy mennyi kiadása van havonta és mit tud fogni rajta. Azért kaját venni szoktak az emberek, bevásárlás, esetleg tankolás, ruha, vmi hobby , számlák fizetése stb stb.. össze tud jönni szép összeg…
Igen, sablonozok és megragadom a pillanatot, hogy elmondjam nagyon kedvelem a gránitot, nagyon örülök hogy rátaláltam, tudom-olvasom napi szinten hogy sokan nem szeretik és tiszteletben tartom az ő véleményüket is. Próbálom politikamentesen nézni a dolgot, mert ha nem így nézném, akkor én se … értitek..
Majd azért vmikor kérlek adjál életjelet, hogy hogyan döntöttél és esetleg mik a tapasztalataid az új kártyával, hajrá!
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- nVidia tulajok OFF topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest