Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz RR-13 #23096 üzenetére

    Minden eltűnő tranzakció kártyás vásárlás, utalások szerencsére nem tűnnek el.
    Bár az is érdekes, hogy a hitelkártyára utalás minimum 24 óra mire megérkezik (bankon belül is, korábban azt hittem a bankon kívüli érkeztetés az oka, de nem).
    Teljesen random milyen kártyás vásárlás tűnik el.
    Tűnt már el betéti és hitelkártyás ApplePay-es, kártyával paypassos, chipes és online felületen megadott vásárlás is.
    Ismerősi körben többen észleltük ezen jelenséget(android-ios vegyesen), van akit zavart és zárta is a számlát, mert nem tudták megoldani neki, hogy visszakerüljön és javuljon a hiba. Engem, amíg ingyenes a számla, nem zavar annyira, hogy megszűntessem, DE ha valaki most tervez nyitni jó, ha tudja.
    Van, ami csak pár napra tűnik el, s van ami örökre, a kivonaton ott vannak, a visszatérítést hitelkártyán megkapom rá, amíg ez így marad, nem izgat.

    Az eltűnés ténye onnan ismert, hogy a kártyás fizetéskor jön a PUSH, ott van a történetben, majd T+1(-2) nap múlva volt-nincs. a T+3(-10) napon ismét megjelenik, akkor már ott is marad, ha nem jelenik meg, akkor pedig örökre elveszett az éterben, kivonat után sem kerül vissza.

    Hitelkártya esetén külön zavaró, hogy ha eltűnik a felhasznált összegből is eltűnik, míg SMSben más összeg jön.(az SMS máshonnan veszi az infot, az a helyes)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés